Zoektocht naar de beste BBQ slager

BBQ_Pixabay

Foto: Republica via Pixabay

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Ieder jaar organiseert stichting Nationale BBQ weken de verkiezing BBQer, BBQ Book, BBQ Blogger of the year. Nu komen daar beste BBQ Slager en beste BBQ verkopende winkel of the year bij.

BBQ Slagerij van het Jaar

Tot en met 15 januari kan iedereen online een slager aandragen voor de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’. Een vakjury beoordeelt de kandidaten voor de titel. Hierbij letten ze op aspecten als vernieuwend, BBQ-assortiment, presentatie en ondernemerschap.

April 2022 maakt Stichting Nationale BBQ weken de winnaar bekend tijdens de aftrap van de Nationale BBQ Weken. De winnende slager mag een jaar lang de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’ dragen.

Stichting Nationale BBQ weken

De Stichting Nationale BBQ weken is opgericht in 2018 door een aantal BBQ-partners. Het doel is om Nederland kennis te laten maken met een hoogwaardige en toegankelijke manier van barbecueën. Dit doen ze onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals de bovenstaande verkiezingen, de Nationale BBQ Weken en masterclasses.

Lees ook
Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Menig collega droomt van een mooie bekroning of kampioenschap bij de Slavakto-vakwedstrijden. Maar het behalen van een prijs gaat niet vanzelf. In dit artikel deel ik tips en tricks en do’s en don’ts die u kunnen helpen een hogere score te verwezenlijken.

KNS maakt finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2022 bekend

KNS maakt finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2022 bekend

Elk jaar gaat Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op zoek naar de Lekkerste Bal Gehakt. Vandaag, 12 september, maakt KNS de tien finalisten voor deze vakwedstrijd voor slagers bekend. “Het was een spannende keuring met mooie, smaakvolle gehaktballen”, aldus de vakjury.

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Aangenaam - Jimmy de Leeuw

Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken.