Zoektocht naar de beste BBQ slager

3 december 2021 Redactie Vleesmagazine Pixabay
Foto: Republica via Pixabay

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Ieder jaar organiseert stichting Nationale BBQ weken de verkiezing BBQer, BBQ Book, BBQ Blogger of the year. Nu komen daar beste BBQ Slager en beste BBQ verkopende winkel of the year bij.

BBQ Slagerij van het Jaar

Tot en met 15 januari kan iedereen online een slager aandragen voor de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’. Een vakjury beoordeelt de kandidaten voor de titel. Hierbij letten ze op aspecten als vernieuwend, BBQ-assortiment, presentatie en ondernemerschap.

April 2022 maakt Stichting Nationale BBQ weken de winnaar bekend tijdens de aftrap van de Nationale BBQ Weken. De winnende slager mag een jaar lang de titel ‘BBQ Slagerij van het Jaar’ dragen.

Stichting Nationale BBQ weken

De Stichting Nationale BBQ weken is opgericht in 2018 door een aantal BBQ-partners. Het doel is om Nederland kennis te laten maken met een hoogwaardige en toegankelijke manier van barbecueën. Dit doen ze onder andere door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals de bovenstaande verkiezingen, de Nationale BBQ Weken en masterclasses.

Altijd op de hoogte blijven?