Zesde editie Intrafood op 21-22 september in Kortrijk

intrafood 2014

De vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie Intrafood: vindt plaats op 21 en 22 september 2016. De Kortrijk Xpo, waar ook de Tavola eerder dit jaar plaats vond, vormt het decor van de beurs.

Intrafood richt zich op nieuwe ingrediënten – van grondstoffen tot halffabricaten – om nieuwe producten vorm te geven, of om uw bestaande producten te herformuleren.

Meer dan 100 ingrediëntenleveranciers presenteren hun producten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Het seminarprogramma is opnieuw samengesteld door het Wetenschappelijke Comité o.l.v. Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent. Het centrale thema ‘gezond en smaakvol structureren en herformuleren van voeding’ speelt in op de actuele trends.

De ruim 1.200 bezoekers van de vorige editie van Intrafood, bevestigen de meerwaarde van hun bezoek aan de vakbeurs: maar liefst 93,5 procent van de bezoekers beoordeelde zijn/haar bezoek als interessant.

Intrafood heeft zichzelf vernieuwt om de interactie tussen exposant en bezoekers te versterken.

Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Op 4 en 5 oktober komt de slagersbranche weer samen voor de Slavakto. De vakwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van deze slagersvakbeurs. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de editie van 2023.

IFFA 2022: Euforische stemming en innovatieve hoogstandjes

IFFA 2022: Euforische stemming en innovatieve hoogstandjes

Ongeveer 50.000 bezoekers uit 129 landen reisden tussen 14 en 19 mei naar Frankfurt voor IFFA 2022, de grootste internationale vakbeurs voor vleesverwerking en alternatieve proteïnen. De organisatie en de exposanten blikken terug op een succesvolle editie. “Het was ongekend.”

Vion blikt terug op succesvolle editie PLMA

Vion blikt terug op succesvolle editie PLMA

Vion Food Group was een van de exposanten tijdens PLMA 2022, de private label vakbeurs georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association. Duurzaamheid, gezondheid, convenience en creativiteit voerden de boventoon.