Zesde editie Intrafood op 21-22 september in Kortrijk

intrafood 2014

De vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabricaten voor de voedingsindustrie Intrafood: vindt plaats op 21 en 22 september 2016. De Kortrijk Xpo, waar ook de Tavola eerder dit jaar plaats vond, vormt het decor van de beurs.

Intrafood richt zich op nieuwe ingrediënten – van grondstoffen tot halffabricaten – om nieuwe producten vorm te geven, of om uw bestaande producten te herformuleren.

Meer dan 100 ingrediëntenleveranciers presenteren hun producten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Het seminarprogramma is opnieuw samengesteld door het Wetenschappelijke Comité o.l.v. Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent. Het centrale thema ‘gezond en smaakvol structureren en herformuleren van voeding’ speelt in op de actuele trends.

De ruim 1.200 bezoekers van de vorige editie van Intrafood, bevestigen de meerwaarde van hun bezoek aan de vakbeurs: maar liefst 93,5 procent van de bezoekers beoordeelde zijn/haar bezoek als interessant.

Intrafood heeft zichzelf vernieuwt om de interactie tussen exposant en bezoekers te versterken.

Lees ook
Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

De kickoff van de Week van de horeca, van 20 tot en 25 september, vindt plaats op de openingsdag van Gastvrij Rotterdam. Op 20 september om 12.00 uur vieren de organisaties de gezamenlijke start op de beursvloer in Rotterdam Ahoy.

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil stapsgewijs naar een afvalvrije beurs. Over drie jaar moet Empack 2024 een beurs zijn zonder restafval waar alleen grondstoffen voor hergebruik overblijven. Hiervoor lanceert Empack Nederland tijdens de komende beurseditie op 8 en 9 september 2021 het project ‘Empack Towards Zero Waste’.

Belgische vleessector in beeld

Belgische vleessector in beeld

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) brengt samen met persfotograaf Jimmy Kets de Belgische vleessector in beeld in een fotoboek. "We willen de kloof tussen de consumenten en het vlees op hun bord verkleinen door hen met beeld en tekst iets bij te brengen over de Belgische vleessector", zegt "Liliane Driesen, woordvoerder VLAM.