YouTubers Kalvijn en Senna promoten Dag van de Slagerij

YouTuber-Kalvijn

Speciaal om jongeren te bewegen naar de slager te gaan, is YouTuber Kalvijn gevraagd een video te maken over de Dag van de Slager en het slagersvak. Eind mei is het thema bij de slagers in Nederland ‘jong geleerd, oud gedaan’, waarop Kalvijn aanhaakt.

De Dag van de Slager XXL komt er aan. In de week van 24 tot en met 26 mei is het thema bij de slagers in Nederland ‘jong geleerd, oud gedaan’. Dat vraagt om online aandacht, waarvoor YouTuber Kalvijn is gevraagd. Hij promoot tevens de Dag van de Slager, de slagerij en het slagersvak.

Slagers Arend en Josja

Kalvijn heeft Senna uitgenodigd om mee te doen aan een speciale challenge: kun je raden welk dier je eet? Slager Arend ten Wolde in Amsterdam is gastheer voor de YouTubers en vertelt het duo meer over het slagersvak. Arend krijgt weer versterking van toekomstig IYBC’er Josja Haagsma. Samen laten zij het slagersvak zien en presenteren ze Kalvijn en Senna heerlijke gerechtjes, die de YouTubers moet herkennen in de challenge.

Kalvijn heeft 770.000 abo's

Kelvin Boerma, alias Kalvijn, is in één jaar tijd met zijn YouTube-kanaal gestegen van 480.000 naar 770.000 abonnees. Hij is medeoprichter van de populaire VEED Awards, stimuleert nieuwe talent, heeft een gigantische hoeveelheid fans die hij de ‘KALFAM’ noemt en steekt hen graag een hart onder de riem met de quote: ‘Doe eens gek, je bent al normaal genoeg’! Kelvin is eerder dit jaar door het publiek uitgeroepen tot ‘Beste Mannelijke YouTuber’ en hij werd verkozen tot 'Digital Celebrity 2018' op de Spinawards. Senna-Bellod-300x2541

Senna

De 10-jarige Senna Bellod uit Beverwijk is de jongste pupil van Cinemates. Senna bekijkt de wereld met een open blik. Met haar vlogs geeft Senna een inkijkje in wat iemand van 10 bezighoudt. En niet zonder succes. Senna heeft binnen een mum van tijd bijna 70.000 abonnees aan haar weten te binden en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen.

Daarnaast zijn ze beiden actief op Instagram, waar ze ook een grote club volgers hebben.

Aanmelden

De KNS voert dit project in opdracht van Sovvb uit. Slagers kunnen zich aanmelden op www.dagvandeslager.nl als deelnemer en ontvangen een uitgebreid promotiepakket.

BronKoninklijke Nederlandse Slagers

Lees ook: Aanmelden Dag van de Slager 2018 kan tot 7 mei

Lees ook
FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt vandaag (23 mei) aan dat de vakbond vanaf maandag 30 mei actie gaat voeren bij met name de grote industriële slagerijen. Tegelijkertijd hebben Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en CNV Vakmensen een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bereikt, wat wordt voorgelegd aan de leden.

Vleesbranche in de media – Week 20

Vleesbranche in de media – Week 20

Een video over een dierenarts in een groot slachthuis, een dichtende poelier en zelfgekweekt bizonvlees in België. Wat kwam er deze week over de vleesbranche voorbij in andere media?

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit.