Worstmakerij van het jaar 2006 Sterrenburg

13 augustus 2012 Slagerswereld

Op 23 januari 2006 werd slagerij Sterrenburg tijdens de feestelijke jaarvergadering van het Worstmakersgilde uitgeroepen tot worstmaker van het Jaar. Slagerswereld sprak met Wouter Sterrenburg (47), een gedreven worstmaker.

Op 23 januari 2006 werd slagerij Sterrenburg tijdens de feestelijke jaarvergadering van het Worstmakersgilde uitgeroepen tot worstmaker van het Jaar. Slagerswereld sprak met Wouter Sterrenburg (47), een gedreven worstmaker.

Foto's: Michel Zoeter Lees het hele interview in Slagerswereld nr. 19

Tips van de worstmaker De titel “Worstmakerij van het jaar” is niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er enkele tips voor een uitstekend product. Gebruik goede grondstoffen en hoogwaardige kruiden en specerijen. Wijk niet af van goede recepturen die zich bewezen hebben, maar vervolmaak ze. Wijk ook nooit af van het bestaande smaakpatroon. Bezuinig niet op mensen, machines en een goede koeling. Produceer nooit goedkoper. Koop dan maar in.

Altijd op de hoogte blijven?