Worsten Mister Kitchen bij de Makro

13 augustus 2012 Edwin Rensen

AMSTERDAM - Mister Kitchen's ambachtelijke braadworsten zijn vanaf 4 oktober te koop bij alle 17 vestigingen van Makro. De worsten worden in drie smaakvarianten landelijk bereikbaar voor horeca en ondernemende particulieren.

AMSTERDAM - Mister Kitchen’s ambachtelijke braadworsten zijn vanaf 4 oktober te koop bij alle 17 vestigingen van Makro. De worsten worden in drie smaakvarianten landelijk bereikbaar voor horeca en ondernemende particulieren.

‘De afgelopen anderhalf jaar hebben wij besteed aan de ontwikkeling van receptuur en het zoeken van de juiste partners om een eigen lijn kwaliteitsworsten te realiseren. Worst van eerlijk scharrelvlees en op smaak gebracht met verse kruiden’, aldus chefkok Maarten Hoekstra van Mister Kitchen. ‘Daar ontbreekt het in de groothandel en retail aan’.

‘Wij vinden dat vlees een luxeproduct is. Het kost teveel energie om het dagelijks klakkeloos op tafel te zetten. Je kunt er volgens ons alleen van genieten als het goed genoeg is. We zijn op zoek gegaan naar die boeren die echt weten waar zij het over hebben. Mister Kitchen’s worst is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen boer en kok.’

De MAKRO heeft als eerste besloten om de drie verschillende worsten op te nemen in hun versassortiment. Twee varkensworsten, met respectievelijk venkel-tijm en bieslook- nootmuskaat. En een kalfsworst met mosterd-peterselie.  Het scharrelvarkensvlees voor Mister Kitchen’s Worst komt van Bon Vivant en het kalfsvlees van Peter’s Farm.

Lees ook:
Mister Kitchen bezorgt verse worst hip imago

Klik hier voor een artikel over Mister Kitchen in Vleesmagazine van april 2011.

 

Altijd op de hoogte blijven?