Worst door de brievenbus

9 december 2021
Foto: Brandt & Levie

De Amsterdamse worstmakers van Brandt & Levie lanceren Worstpost. Een cadeau-doosje met drie worstjes van goed gehouden varken dat door de brievenbus past. 

“Hiermee kan heel Nederland op laagdrempelige wijze kennismaken met de smaak van beter vlees. Verantwoord genieten van de beste worst”,aldus de worstmakers van Brandt & Levie.Het pakket bestaat uit drie droge worstjes van 80 gram met wenkelzaad, zwarte peper en truffel. Speciaal voor de feestdagen is een december-editie beschikbaar met vijf verrassingworstjes.

Worst met een goed verhaal

Brandt & Levie van chefs Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie wil zich onderscheiden door het maken van gedroogde worst ‘met een goed verhaal’. Tijdens hun reizen om meer te leren over het maken van worsten, zagen ze dat veel worst gemaakt wordt van varkens die naar hun idee geen goed leven hebben gehad. Dat inspireerde ze tot het opzetten van een worstenmakerij die uitsluitend vlees gebruikt van goed gehouden varkens: hun eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem.

Altijd op de hoogte blijven?