Workshop Beef&Steak voor vleesliefhebbers

TER AAR - Beef&Steak start op 18 augustus met een serie workshops voor vleesliefhebbers.

TER AAR - Beef&Steak start op 18 augustus met een serie workshops voor vleesliefhebbers.

De vleesliefhebbers leren waar vlees vandaan komt, wat het verschil is tussen de snitten en rundsoorten, en hoe je een steak grilt.

De eerste ‘bootcamp’ vindt plaats op 18 augustus en begint met een lesje vleeskennis. Vervolgens leert men een T-bone steak goed te grillen. De T-bone wordt gevolgd door een hele ossenhaas op de gril en enkele braadstukken. Cursisten maken daarbij hun eigen Chimichurri, de onmisbare Argentijnse steaksaus. Tenslotte is er een prijs voor de meest getalenteerde ‘steakchef’. De Butcher Boys Bootcamp kost 30 euro per persoon, de T-bone steak en de braadstukken zijn bij de prijs inbegrepen.
 

Lees alle berichten over Beef&Steak

 

Lees ook
Keurslager Vooys trekt meer (mannelijke) klanten dankzij barbecueworkshops

Keurslager Vooys trekt meer (mannelijke) klanten dankzij barbecueworkshops

Als er iemand werk maakt van barbecueworkshops is het Keurslager Vooys uit Katwijk aan Zee wel. Eigenaar Jan Hoek neemt een keer per jaar klanten letterlijk mee ‘de boer op’, uiteraard met barbecue. Ook houdt hij workshops in zijn eigen slagerij en op een strandpaviljoen in de gemeente.

Workshop hybride producten

Workshop hybride producten

Slagers kunnen op 19 mei een workshop 'hybride producten maken' volgen bij SVO in Rijswijk. In de workshop gebruiken de deelnemers de plantaardige gel ontwikkeld binnen het project Plant4Texture.

Creatief op reis

Creatief op reis

De afgelopen maanden heb je waarschijnlijk minder gereisd dan je lief is. Voor ons zijn vakanties momenten van ontspanning, maar ook van inspiratie. Onze grootste hobby is dan ook inspiratie opdoen tijdens reizen in verschillende eetculturen in de wereld