Wildacademie start workshops wildbereiding

attachment-001_food-image-VLS10420I01

APELDOORN - De Nationale Wildacademie is op 21 januari gestart met workshops wildbereiding. De Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW) is partner in dit samenwerkingsverband met de wildhandelaren in de Benelux.


APELDOORN - De Nationale Wildacademie is op 21 januari gestart met workshops wildbereiding. De Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW) is partner in dit samenwerkingsverband met de wildhandelaren in de Benelux.

Na de oprichting op 29 oktober vorig jaar en een intensief traject gericht op publiciteit gaat de Nationale Wildacademie op 21 januari 2008 van start met interessante workshops gericht op de bereiding van wild gevogelte en grofwild. De bijeenkomsten zullen worden verzorgd op de locatie van AC-EC/Aventus te Apeldoorn en worden gegeven door Teus de Kok, chef-cuisinier van restaurant De Echoput.

Het programma voor de workshops ziet er als volgt uit:

maandag 21 januari: fazant en duif

maandag 28 januari: edelhert

maandag 4 februari: ree

maandag 11 februari: wild zwijn

De workshops starten om 14.00 uur en duren tot 21.00 uur en zijn toegankelijk voor koks, hobbykoks, jagers en ondernemers uit de verssectoren als poeliers en slagers. Voor slagerondernemers die hebben deelgenomen aan de workshop ‘Meer dan kip alleen’, op de in oktober/november gehouden KNS-Contactdagen, zijn deze workshops een welkome èn leerzame aanvulling.

De kosten bedragen € 225,-- per sessie, excl. BTW.

Inschrijven via www.nbpw.nl.

Voor meer informatie: 0172-490490 (algemeen secretaris Jan Willem de Jong van de NBPW), e-mail: jwdejong@nbpw.nl.

 
 

Lees ook
Creatief op reis

Creatief op reis

De afgelopen maanden heb je waarschijnlijk minder gereisd dan je lief is. Voor ons zijn vakanties momenten van ontspanning, maar ook van inspiratie. Onze grootste hobby is dan ook inspiratie opdoen tijdens reizen in verschillende eetculturen in de wereld

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Versspecialisten kunnen vanaf 18 oktober verschillende gratis workshops, masterclasses en coaching sessies volgen bij Google. Deze worden aangeboden in samenwerking van met brancheorganisaties VBW, VNV, ADN, NBOV en KNS.

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

Na een eerste goedlopende zaak besloot slager Marcel Hamers nog een verswinkel te openen. Het pand met een oppervlakte van 600 m2 werd gestript en helemaal opnieuw ingericht. De 30 meter lange toonbank is de grote eye catcher.