Wie is de beste slager van 2012?

attachment-001_food-image-1076770

De acht finalisten die kans maken op de titel zijn: Beerens Slagerij & Traiteur, Best; Culinaire slagerij Wapenaar, Vlaardingen; Harmsen, Keurslager, Diepenveen; Keurslager Antonis, Veldhoven; Keurslager A.J.P. Klaver, Schagen; Keurslager H.P. van Linschoten, Rotterdam; Keurslager Spijkerman, Akkrum; Slagerij & Traiteur Beerens, Eindhoven. Zij zijn in oktober bezocht door de jury, bestaande uit een koppel van SVO en Winkelmanagement. Ook is er een productkeuring gedaan door een collega-slager, een horeca-kok en heeft KKBL een bacteriologische keuring verricht.

De winnaar wordt maandagavond 12 november in restaurant-boerderij Mereveld te Utrecht bekendgemaakt.

Programma


19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Welkomstwoord door Harrie Leijten, hoofdredacteur Vleesmagazine
20.25 uur Interview met Slagerij van Chateaubriand, winnaar Slagerij van het jaar 2011
20.40 uur De jury aan het woord
20.50 uur Bekendmaking winnaars categorieprijzen
• Beste culinaire slagerij
• Meest talentvolle ondernemer
• Meest talentvolle slager
• Beste biologische slager
21.10 uur Pauze
21.30 uur Bekendmaking Nummers 8 - 4
21.40 uur Bekendmaking Top 3 van de Slagerij van het Jaar verkiezing 2012
21.55 uur Naborrel
Een feestelijke toast op de winnaar en voldoende gelegenheid om na te praten met uw collega's
±23.00 uur Einde van de avond

Slagerij van het Jaar is een jaarlijks terugkerende wedstrijd georganiseerd door vakblad Vleesmagazine. Deelnemende bedrijven worden onder andere beoordeeld op bedrijfsvoering, klantvriendelijkheid, kwaliteit en smaak van de producten.

Lees ook
Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

Te weinig vraag naar duurzaam eten en drinken

De grootste belemmering voor de overgang naar een meer duurzame landbouw is de geringe consumentenvraag naar duurzaam eten en drinken. Dat meldt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op basis van de tweede Agro-Nutri Monitor.

De Groene Weg wil keten biologische rundvlees opzetten

De Groene Weg wil keten biologische rundvlees opzetten

De Groene Weg wil een keten voor biologisch rundvlees opzetten. Dat vertelt directeur Allard Bakker in een interview met vakblad De Kalverhouder.

Vereniging van Keurslagers: ‘Méér dan bewust van dierenwelzijn’

Vereniging van Keurslagers: ‘Méér dan bewust van dierenwelzijn’

De Vereniging van Keurslagers neemt afstand van de titel Liegebeest 2021, welke haar is toegekend door Wakker Dier. De stichting riep de Keurslager uit tot het grootste Liegebeest van 2021, omdat het op zijn website claims over dierenwelzijn maakt, die volgens Wakker Dier niet waar zijn. Kenny Oostrik van Wakker Dier: “Elke Keurslager bepaalt...