Weidenaar ontwikkelt jubileumworst voor Poiesz Supermarkt

attachment-001_food-image-1214375

Dit jaar bestaat Poiesz supermarkten negentig jaar. De worstmakers van familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum ontwikkelden een Poiesz-worst.

De jubileumworst is een Friese droge worst, extra lang gerijpt is in de klimaatkasten van Weidenaar. ‘Het moest natuurlijk wel een Fries product worden van deze twee familiebedrijven uit Friesland. Maar wel net even anders dan onze eigen Friese droge worst. Uiteraard heb ik pake's recept gebruikt. Wij roken deze worst ook met turf en eikenhout. Alleen het rijpingsproces is anders,’ aldus Lieuwe Weidenaar directeur familiebedrijf Weidenaar (foto). Op donderdag 4 april vullen Kees Poiesz, Marten van der Steeg (categoriemanager Poiesz) en Wini Weidenaar het schap met deze droge worst in de nieuwste winkel van Poiesz in Wolvega.

Lees ook
Frisse fruitige kipsalade

Frisse fruitige kipsalade

Epos inspireert de slager met recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor een frisse fruitige kipsalade.

Waar een goede slager is, is Epos

Waar een goede slager is, is Epos

Uw Slager Orneè Bolier en Epos – twee handen op één buik. Johan Brouwer kan altijd een beroep doen op rayonmanager Martin Hoogvliet en samen willen ze gewoon het beste uit de zaak halen. Dat kan alleen als je de beste producten maakt met de beste grondstoffen.

Slager Klaas van Hoof over de nieuwe vershof in Middelbeers: ‘Heel blij met efficiënte en compacte verkoopruimte’

Slager Klaas van Hoof over de nieuwe vershof in Middelbeers: ‘Heel blij met efficiënte en compacte verkoopruimte’

Een zo efficiënt en compact mogelijke indeling. Dat was de grote wens van slager Klaas van Hoof, eigenaar van Slagerij Traiteur van Hoof, voor de inrichting van Vershof de Beerzen in Middelbeers. “In alle drie onze vestigingen verkopen we ongeveer hetzelfde assortiment.