Weidenaar introduceert droge worst-abonnement

Weidenaar droge worst abonnement cadeau_klein

Weidenaar introduceert een droge worst-abonnement. Het abonnement bestaat uit drie pakketten en wordt op verschillende momenten in het jaar thuis afgeleverd. De worstmakers van Weidenaar selecteren de droge worst. Consumenten weten niet van te voren welke droge worst er in het pakket zit.

Met het abonnement richt Friese merk zich allereerst op mensen die een cadeau zoeken voor een verjaardag, een jubileum of een ander bijzonder moment zoals Vaderdag. Maar consumenten kunnen ook een abonnement voor zichzelf af sluiten. "Ook kan ik mij goed voorstellen dat er Friezen zijn die vrienden of familie kennis willen laten maken met droge worst. Dan is dat nu super makkelijk. Je sluit een abonnement af en wij regelen de rest",  zegt Wini Weidenaar die verantwoordelijk is voor de communicatie van het gelijknamige bedrijf. 

Op de website van Weidenaar staat alle informatie over het abonnement. 

Dossiers
Lees ook
Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

De worstmakers van Brandt & Levi en bierbrouwers van Brouwerij ’t IJ hebben vrijdag een droge worst gelanceerd met gerookte mout en ’t IJ Session IPA.De droge worst is gemaakt van goed gehouden varken en ontwikkeld door Jiri Brandt en hoofdbrouwer Tjalling Landman. Zij kozen ervoor de Session IPA van Brouwerij 't IJ te gebruiken in de worst. De hoppige...

Bescheidenheid is de succesfactor voor Taam

Bescheidenheid is de succesfactor voor Taam

Slagerij Taam in Edam heeft vorig jaar een tweede locatie geopend in Landsmeer. Hoewel de inrichting en het assortiment grotendeels gelijk zijn, zijn er wel kleine verschillen tussen de twee winkels, die beide een totaal andere ligging hebben en ook een ander publiek trekken.De opa en oma van Robbert Taam begonnen in 1965 in Hilversum een slagerij....

Bijdendijk en Brandt & Levie presenteren bokworst

Bijdendijk en Brandt & Levie presenteren bokworst

Samen met ambassadeur van het culinair erfgoed Joris Bijdendijk, pakt ook Brandt & Levie het bokkenprobleem aan tijdens Goatober. De chef en Amsterdamse worstenmakers slaan de handen ineen en ontwikkelden samen een droge worst van geit, goed gehouden Nederland varken, Colombo kerrie en dragon.Tijdens Goatober brengen de initiatiefnemers de bokworst...