VWU en Jos Slippens presenteren HamPlusPlan

attachment-001_food-image-1090065

‘Door het deelnemen aan het HamPlusPlan worden slagers supporter en kiezen voor exclusiviteit van kwaliteitshammen en in formulestijl uitgevoerde promotiematerialen. Met promotiemateriaal, recepten, tips en proeverijen wordt de consument er op attent gemaakt, dat de gekookte Boerenham niet alleen lekker is op brood, maar door z’n fijne smaak ook prima kan worden gebruikt in maaltijden, salades, pasta’s en allerhande tussendoortjes,’ aldus Wilma Verheijn namens VWU VersGroep.

Slagers die supporter zijn van het HamPlusPlan zijn te herkennen aan het logo 'Boerenham Onze Trots' dat op de deur zichtbaar is. De Boerenhammen worden gemaakt van speciaal geselecteerd varkensvlees en traditioneel bereid zonder onnatuurlijke toevoegingen. Kleur-, geur-, en smaakstoffen komen niet voor op de ingrediëntenlijst van de Boerenham. De Boerenhammen zijn nartriumarm en allergenenvrij. Slagers die interesse hebben kunnen contact opnemen met Jos Slippens Vleeswaren of VWU Versgroep of bezoek de website www.hamplusplan.nl

Lees ook
Fuet van geitenvlees

Fuet van geitenvlees

Geitenvlees is duurzaam en lekker, maar onder consumenten nog weinig bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt, vindt worstmaker en vakdocent Ronnie Poeste. Hij gebruikt het geitenvlees voor een heerlijke fuet.

Zeven slagers ontvangen predicaat 'Met Krul'

Zeven slagers ontvangen predicaat 'Met Krul'

Zeven slagers ontvingen in november het certificaat en predicaat ‘Met Krul’ van Livar. Alle zeven hebben 100% Livar varkensvlees in het assortiment. Met dit predicaat wil Livar de kwaliteit waarborgen voor zowel slagers als consumenten.

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

‘We ontwikkelen graag zelf iets nieuws’

De feestdagen nodigen altijd al uit tot creativiteit in de keuken. Nu we na anderhalf jaar coronacrisis eindelijk weer familie en vrienden kunnen uitnodigen is de vraag naar bijzondere producten groter dan ooit tevoren. De slagers, poeliers en bedrijven wild en gevogelte in deze rondvraag zijn er klaar voor. Daarbij kiezen ze allemaal voor kwaliteit...