Vleeschhouwerij Rhenen genoodzaakt deuren te sluiten

68461331_2506306479613833_4859295882383720448_n

Vleeschouwerij Rhenen in Rhenen is op 14 augustus failliet verklaard door de rechtbank in Gelderland. Eigenaren Bertran en Janneke Smits delen het verdrietige nieuws via een bericht op Facebook.

Het ondernemersechtpaar heeft er alles aan gedaan om faillissement te voorkomen. ‘Keihard geknokt, nog een keer onze schouders eronder, meerdere malen intensief overleg met diverse partijen, het heeft niet mogen baten, dit allemaal met zeer grote consequenties, maar dit kon en mocht niet langer duren.’

In het bericht op Facebook danken Bertran en Janneke Smits hun klanten met mooie woorden. ‘Bedankt ook voor deze bijzondere tijd, we hadden het niet willen missen, trots verlaten we Rhenen, wat hebben we mooie dingen mogen laten zien, onderscheidend, ambachtelijk, puur en passie vanuit een bijzonder mooie winkel...’

Lees hieronder het gehele bericht

Lieve klanten, vrienden en relaties

Wat een leuke vakantie had moeten zijn is uitgelopen op een zeer moeilijke beslissing.

We hebben een weloverwogen keuze gemaakt en om verder leed te voorkomen, gaan wij de slagerij niet voortzetten, er wordt volop nagedacht over een mogelijke overname.

Keihard geknokt, nog een keer onze schouders eronder, meerdere malen intensief overleg met diverse partijen, het heeft niet mogen baten, dit allemaal met zeer grote consequenties, maar dit kon en mocht niet langer duren.

Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.

Dankbaar voor u die wekelijks aan ons een bezoek bracht, dankbaar voor de fijne gesprekken, dankbaar voor het door u gegeven vertrouwen.

Bedankt ook voor deze bijzondere tijd, we hadden het niet willen missen, trots verlaten we Rhenen, wat hebben we mooie dingen mogen laten zien, onderscheidend, ambachtelijk, puur en passie vanuit een bijzonder mooie winkel.....

Wij wensen u alle goeds voor de toekomst en hopen op uw begrip voor deze zeer moeilijke keuze.

Lieve groet,

Bertran en Janneke

Lees ook
‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Slagers worstelen met hoge energieprijzen

Het zal niemand zijn ontgaan. Veel slagers worstelen met de hoge energieprijzen. Er zijn slagers bij wie de energierekening vijf keer hoger is dan voorheen en meer dan de helft van de slagers teert op het eigen vermogen, bleek uit een peiling van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Menig collega droomt van een mooie bekroning of kampioenschap bij de Slavakto-vakwedstrijden. Maar het behalen van een prijs gaat niet vanzelf. In dit artikel deel ik tips en tricks en do’s en don’ts die u kunnen helpen een hogere score te verwezenlijken.