Vleeschhouwerij Rhenen genoodzaakt deuren te sluiten

68461331_2506306479613833_4859295882383720448_n

Vleeschouwerij Rhenen in Rhenen is op 14 augustus failliet verklaard door de rechtbank in Gelderland. Eigenaren Bertran en Janneke Smits delen het verdrietige nieuws via een bericht op Facebook.

Het ondernemersechtpaar heeft er alles aan gedaan om faillissement te voorkomen. ‘Keihard geknokt, nog een keer onze schouders eronder, meerdere malen intensief overleg met diverse partijen, het heeft niet mogen baten, dit allemaal met zeer grote consequenties, maar dit kon en mocht niet langer duren.’

In het bericht op Facebook danken Bertran en Janneke Smits hun klanten met mooie woorden. ‘Bedankt ook voor deze bijzondere tijd, we hadden het niet willen missen, trots verlaten we Rhenen, wat hebben we mooie dingen mogen laten zien, onderscheidend, ambachtelijk, puur en passie vanuit een bijzonder mooie winkel...’

Lees hieronder het gehele bericht

Lieve klanten, vrienden en relaties

Wat een leuke vakantie had moeten zijn is uitgelopen op een zeer moeilijke beslissing.

We hebben een weloverwogen keuze gemaakt en om verder leed te voorkomen, gaan wij de slagerij niet voortzetten, er wordt volop nagedacht over een mogelijke overname.

Keihard geknokt, nog een keer onze schouders eronder, meerdere malen intensief overleg met diverse partijen, het heeft niet mogen baten, dit allemaal met zeer grote consequenties, maar dit kon en mocht niet langer duren.

Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.

Dankbaar voor u die wekelijks aan ons een bezoek bracht, dankbaar voor de fijne gesprekken, dankbaar voor het door u gegeven vertrouwen.

Bedankt ook voor deze bijzondere tijd, we hadden het niet willen missen, trots verlaten we Rhenen, wat hebben we mooie dingen mogen laten zien, onderscheidend, ambachtelijk, puur en passie vanuit een bijzonder mooie winkel.....

Wij wensen u alle goeds voor de toekomst en hopen op uw begrip voor deze zeer moeilijke keuze.

Lieve groet,

Bertran en Janneke

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Invisible boxes

Invisible boxes

Ben ik ouderwets, een ambachtelijke romanticus als ik zeg dat ik de tijd van de handgeschreven bonnetjes mis? De tijd dat je je hersens nog moest gebruiken om tot een betaling te komen.

‘Ondernemers die vooruit willen maken het verschil’

‘Ondernemers die vooruit willen maken het verschil’

Weda in Naarden is sinds 1948 een belangrijke leverancier van weegschalen, kassa­systemen en software. “We richten ons op bedrijven die met ons vooruit willen”, zegt managing director Rutger Gassner.

Recht op billijke ontslagvergoeding?

Recht op billijke ontslagvergoeding?

Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na op­zegging van de arbeidsovereenkomst met instemming van het UWV, de kanton­rechter alsnog om een billijke vergoeding kan vragen.