Vleeschhouwerij Nijkerk krijgt tijdelijk onderkomen bij bakkerij

Vleeschhouwerij Nijkerk

Op de huidige locatie van Vleeschhouwerij Nijkerk wordt een appartementencomplex met daaronder een winkel gebouwd. Gedurende de sloop- en bouwwerkzaamheden mag Dennie van de Bovenkamp het bedrijf voortzetten aan de achterzijde van het pand van bakkerij Van Looijengoed.

‘Het is fijn voor onze klanten dat we op een korte loopafstand van de huidige winkel een tijdelijke plek hebben gevonden’, zegt Van de Bovenkamp tegen Stad Nijkerk.nl. De tijdelijke locatie was hard nodig, want sloop- en bouwperiode zal naar verwachting ongeveer drie jaar duren. ‘We hebben altijd de wens gehad om als versondernemers bij elkaar te kunnen zitten en op deze manier is dat nu mogelijk. Ik waardeer het enorm dat Bakkerij Van Looijengoed heeft meegewerkt om tot deze tijdelijke oplossing te komen.’

Op dit moment wordt er gekeken welke aanpassingen er moeten gebeuren aan het pand van de bakkerij. In januari wordt gestart met de verbouw van de noodwinkel tot een volwaardige slagerij. De slager verwacht in juni of juli 2021 de tijdelijke winkel te openen. Tot die tijd is het bedrijf te vinden op de huidige locatie.

Bron: Stad Nijkerk.nl

 
Dossiers
Lees ook
Marel breidt locatie Boxmeer verder uit

Marel breidt locatie Boxmeer verder uit

In februari 2022 start Marel met de verbouwing van de locatie in Boxmeer. Vanwege de groei van deze locatie heeft Marel gekozen voor uitbreiding zodat het bedrijf een toekomstbestendige werkomgeving kan creëren voor alle medewerkers.

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”

Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakker en slager slaan handen ineen voor Feanster snack

Bakkerij By Boonstra en Keurslager Zijlstra brengen samen de Feanster snack, pulled pork op een broodje van bladerdeeg. Klanten zijn enthousiast over het product, vertellen de bakker en slager aan de Heerenveense courant.