Vlees en vis in één verpakking

13 augustus 2012 Edwin Rensen

GROENLO - Vion Retail introduceert vlees en vis in één verpakking. Het product bevat onder de merknaam Mer et Terre twee apart gesealde schalen.

GROENLO - Vion Retail introduceert vlees en vis in één verpakking. Het product bevat onder de merknaam Mer et Terre twee apart gesealde schalen.

Mer et Terre is volgens Vion ontstaan omdat vrouwen soms van vis houden en mannen over het algemeen meer van vlees. Dit dilemma werd uitgangspunt om te komen tot een verpakking met twee verschillende producten. Dat meldt Vion-magazine ProVisie.

De visschaal wordt gesealed aangeleverd bij Vion Retail door ‘een gespecialiseerde visleverancier’. Deze schaal bevat een aantal visproducten zoals zalmfilet, garnalen of pangasiusfilet. De andere schaal bevat gemarineerde varkensfiletlapjes, rundersteaks, biefstuk of chipolataworstjes. Het geheel wordt als een wat luxer product in de markt gezet. Op de eigen Mer et Terre website staan recepten met de producten. Vlees en vis zijn panklaar, waardoor geen ingewikkelde kookkunsten nodig zijn. Ook is het vlees en de vis te bereiden op steengrill of barbecue.

 

Altijd op de hoogte blijven?