Vlees 2015 stevent af op uitverkochte beurshallen

16 juni 2015 Vleesmagazine

De verkoop van standruimte voor Vlees 2015 gaat ongekend hard. Ruim 70 procent van de beurshallen is al ingevuld. Potentiële exposanten doen er verstandig aan om zich snel aan te melden. Vlees 2015 vindt plaats op 21, 22 en 23 september in de Utrechtse Jaarbeurs.

Niet alleen hebben zich veel exposanten ingeschreven, ook de aanmeldingen voor de vakwedstrijden stromen binnen. Deze worden gerekend tot de meest prestigieuze wedstrijden voor slagers en aanverwante beroepen. Voor de industrieel producerende bedrijven wordt er een speciale wedstrijd georganiseerd. De tentoonstelling – én prijsuitreiking – brengt dan ook vele bezoekers op de been. Zelfs vanuit het buitenland.

Vleesbelevenis

Vlees 2015 is interessant voor iedereen, die werkzaam is binnen de vleesbranche. Slagers, poeliers, traiteurs, koks, groothandelaren, leveranciers en fabrikanten behoren tot de doelgroep. Zij mogen rekenen op een heuse vleesbelevenis. Zo vinden er in beide beurshallen doorlopend workshops, live-cooking en kennissessies plaats. Op de website van Stichting Slavakto - de organisator van Vlees 2015 - staat het programma. Potentiële exposanten vinden hier ook een inschrijfformulier.

Altijd op de hoogte blijven?