VIP 2017; geslaagde 3e editie met veel beleving en inspiratie

IMG_9518

Het door Versplatform georganiseerde VIP (Vers Inspiratie Platform), dat plaatsvond in Expo Houten op maandag 27 en dinsdag 28 maart, is een groot succes geworden. De aanwezige gasten werden getrakteerd op uiteenlopende exposanten, interessante workshops, heerlijke proeverijen en vernieuwende concepten en inspiratiezones. Versplatform kijkt terug op een bijzonder geslaagde editie.

Beide dagen waren goed gevuld en een drukte van belang. Op de maandag kon men meedoen aan de keuring haring snijden, waar massaal aan deelgenomen werd. Ook de workshops van Bresc en MoneyTronic vielen in de smaak. Jörgen Raymann gaf met zijn vrouw een vermakelijke masterclass waarbij ze ook de gasten lieten zien hoe je lekker en toch snel kunt koken. Hierbij gaf Raymann de bezoekers ook tips gaf om creatief te denken bij het ondernemen. 'Blijf experimenteren' en 'laat de toekomst (kinderen) meedenken', gaf hij de zaal mee.

De Keurslagers volgden een eigen exclusief programma op de VIP waar spreker Marc van Eck een inspirerend verhaal had over merkvisie en merkbeleid.

Beleving en inspiratie

IMG_9533-300x200 Ook de deelnemers (exposanten) pakten flink uit met prachtige stands die veel bekijks trokken. Op het speciale, aangrenzende BBQ plein was het heerlijk vertoeven mede door het prachtige weer. Hier kon men zich laten inspireren op het gebied van buiten koken en barbecue en kreeg men alles mee over de laatste trends en ontwikkelingen en werd er ook kibbeling gebakken. En natuurlijk viel er genoeg te proeven. Zo ook op het speciale Proefplein waar allerlei heerlijke hapjes en one-bites klaar stonden op het buffet.

Afsluiting inschrijving Kibbeling Cup

Op maandag werd tevens de inschrijving voor de Kibbeling Cup afgesloten. In totaal gaan er bijna 120 visspecialisten strijden om de felbegeerde titel 'Lekkerste kibbeling van Nederland'. Topscheidsrechter Kevin Blom trapte de wedstrijd af met hoofdsponsors Smedes en Fishpartners. Op 7 april start de wedstrijd en kunnen de consumenten tot en met 12 mei online stemmen op de deelnemende visspecialisten.

Loungen bij Versplatform

Organisator Versplatform ontvingen de bezoekers in de speciale 'Vershelden VIP-lounge' met bar. Hier kon men, onder het genot van een kopje koffie en lekkere koekjes, even bijkletsen, het programma boekje bekijken en eens van gedachten wisselen over hoe een lokale versheld te blijven.

 
Dossiers
Lees ook
Gratis toegang tot Slavakto 2022

Gratis toegang tot Slavakto 2022

De branche kent op dit moment veel uitdagingen. Personeelstekort, een hoge energierekening en nog veel meer. Om die reden heeft Slavakto besloten om iedereen die werkt in de slagersbranche gratis toegang te geven tot dit inspiratie-event.

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Tips en tricks voor de Slavakto-vakwedstrijden

Menig collega droomt van een mooie bekroning of kampioenschap bij de Slavakto-vakwedstrijden. Maar het behalen van een prijs gaat niet vanzelf. In dit artikel deel ik tips en tricks en do’s en don’ts die u kunnen helpen een hogere score te verwezenlijken.

Vaess anticipeert op wensen van de klant

Vaess anticipeert op wensen van de klant

Vorig jaar voerde het toenmalige Vaessen-Schoemaker als onderdeel van een rebranding een naamswijziging door. Het 76-jarige bedrijf ging voortaan door het leven als Vaess. Wat heeft geleid tot het succes – dat tot de dag van vandaag voortduurt – van dit voedingsingrediëntenbedrijf?