Vion: geen wijziging relatie Britse retail

13 augustus 2012 Lucien Joppen

SON - Er zal geen wijziging optreden in de relatie van Vion met haar Britse retailklanten. Volgens Vion is deze conclusie die Meat&Meal.nl trok naar aanleiding van een interview van Ton Christiaanse in het FD, ongerechtvaardigd.

SON - Er zal geen wijziging optreden in de relatie van Vion met haar Britse retailklanten. Volgens Vion is deze conclusie die Meat&Meal.nl trok naar aanleiding van een interview van Ton Christiaanse in het FD, ongerechtvaardigd.


'Dit is pertinent niet waar. Het valt ook op geen enkele wijze op te maken uit het interview', aldus Vion-woordvoerder Marc van der Lee.


'Vion neemt dan ook pertinent afstand van het door Meat&Meal.nl geschetste beeld. Vion UK werkt nauw samen met grote retailklanten op basis van klantpartnerschap en dit al vele jaren. Dat was al in de tijd van Grampian de filosofie en dat blijft onverminderd van kracht.'


Van der Lee: 'Niet voor niets werkt Vion UK met een Brits bestuursmodel met overwegend Brits management. Dat zegt alles over de filosofie van ons bedrijf om te werk te gaan volgens de gebruiken en gewoontes in een land of markt waarop we actief zijn.'


Lees ook:

Vion UK: relatie met Britse supers op de schop

(12 maart 2009)


Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:

Alle artikelen over Vion

Altijd op de hoogte blijven?