Vion: geen wijziging relatie Britse retail

attachment-001_food-image-VLS6499I01

SON - Er zal geen wijziging optreden in de relatie van Vion met haar Britse retailklanten. Volgens Vion is deze conclusie die Meat&Meal.nl trok naar aanleiding van een interview van Ton Christiaanse in het FD, ongerechtvaardigd.

SON - Er zal geen wijziging optreden in de relatie van Vion met haar Britse retailklanten. Volgens Vion is deze conclusie die Meat&Meal.nl trok naar aanleiding van een interview van Ton Christiaanse in het FD, ongerechtvaardigd.


'Dit is pertinent niet waar. Het valt ook op geen enkele wijze op te maken uit het interview', aldus Vion-woordvoerder Marc van der Lee.


'Vion neemt dan ook pertinent afstand van het door Meat&Meal.nl geschetste beeld. Vion UK werkt nauw samen met grote retailklanten op basis van klantpartnerschap en dit al vele jaren. Dat was al in de tijd van Grampian de filosofie en dat blijft onverminderd van kracht.'


Van der Lee: 'Niet voor niets werkt Vion UK met een Brits bestuursmodel met overwegend Brits management. Dat zegt alles over de filosofie van ons bedrijf om te werk te gaan volgens de gebruiken en gewoontes in een land of markt waarop we actief zijn.'


Lees ook:

Vion UK: relatie met Britse supers op de schop

(12 maart 2009)


Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:

Alle artikelen over Vion

Lees ook
Vakantieboek voor managers

Vakantieboek voor managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers 2022 bevat de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact. "Dit zijn de pareltjes die we afgelopen jaar langs hebben zien komen op de uitgeverij."

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.