Vion Adriaens benoemt Jan Marcelis als opvolger van Pascal de Clerck

3 januari 2023 Redactie Vleesmagazine Vion

Managementwissel bij Vion Adriaens: Jan Marcelis is benoemd als opvolger van Pascal de Clerck, die Vion Adriaens zal verlaten. Vion Adriaens is onderdeel van Vion Food Group en gevestigd in het midden van de Vlaamse Ardennen in Zottegem. Jan Marcelis werkt sinds 1998 bij Vion in diverse managementfuncties en is medeverantwoordelijk voor de rundvee vestigingen van het bedrijf in Tilburg en Enschede als Clusterdirecteur Beef voor West-Europa.

“Met de benoeming van Jan Marcelis willen we de samenwerking tussen onze Europese vestigingen in onze thuismarkten ontwikkelen. Ook willen we de relaties met onze leveranciers voor onze klanten met het bestaande team bij Vion Adriaens bestendigen en uitbouwen. Onze vestiging bevindt zich in een belangrijke en kwalitatieve hoogwaardige regio in West-Europa voor rundvee”, aldus COO David De Camp, van de Business Unit Beef.

Vion heeft tientallen vestigingen in Duitsland en Nederland en is een voorloper in de industrie met het bouwen aan duurzame en regionale ketens tussen boeren en klanten, zoals: Good Farming Star, Beter Leven keurmerk, Robusto en Biologische keten De Groene Weg. Vion wil klanten en consumenten meer keuzes bieden op prijs, regionaliteit, herkomst en welzijn, voedingswaarde en een eerlijk verdienmodel.

Altijd op de hoogte blijven?