Vijfde Spare Ribs Trophy voor de deur

13 augustus 2012 Edwin Rensen

RIJSWIJK - In 2010 vindt de vijfde Spare Ribs Trophy plaats. De nationale vakwedstrijd wordt door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) georganiseerd.

RIJSWIJK - In 2010 vindt de vijfde Spare Ribs Trophy plaats. De nationale vakwedstrijd wordt door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) georganiseerd.

Leden van de KNS maken in twee voorrondes kans op een plek in de finale waarin wordt gestreden om de Spare Ribs Trophy 2010. De competitie start op 15 april met de eerste keuring van de ingezonden producten. Op 29 april wordt de tweede ronde gehouden. Alleen varkensspareribs dingen mee naar de Spare Ribs Trophy 2010. Na twee voorrondes plaatsen de beste tien deelnemers zich voor de finale op 27 mei 2010.

De ingezonden spareribs worden beoordeeld op uitwendig aanzien, inwendig aanzien, bewerking, samenstelling, geur en smaak. Het juryrapport wordt na elke ronde aan de deelnemers toegezonden zodat aanpassingen aan het product kunnen worden doorgevoerd. Het hoogste cijfer van de twee rondes telt.

Deelname is voorbehouden aan slagersbedrijven, aangesloten bij de KNS.

Naar de inschrijfformulieren

Lees ook:
Spare Ribs Trophy 2009 naar slager Elshout (30 juni 2009)
 

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Spare Ribs Trophy
 

Altijd op de hoogte blijven?