Verstegen introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen

28 mei 2018

Verstegen introduceert Guilt Free zero added sugar sauzen. Sauzen zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen. De sauzen zijn gemaakt van kruiden en specerijen en bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

De Guilt Free zero added sugar sauzen van Verstegen komen precies op het juiste moment. Buiten de al jaren aanwezige trend van minder suiker, gaat de European Food Safety Authority (EFSA) in 2020 een grenswaarde geven voor de dagelijkse inname van toegevoegde suikers in voedingsmiddelen. Deze moet lidstaten zoals Nederland helpen de suikerconsumptie te verminderen en dieetrichtlijnen te verbeteren.

Ambassadeur Inge de Bruijn

Dat een bewuste lifestyle niet ten koste hoeft te gaan van lekker eten is een boodschap die viervoudig Olympisch kampioene Inge de Bruijn maar wat graag onderschrijft. Onder het credo ‘Win het op smaak, niet op suiker’ maakt zij zich sterk voor Verstegen’s Guilt Free zero added sugar sauzen. ‘Vanaf nu kun je op basis van een geweldige smaak kiezen voor een verantwoord alternatief.’

[intermezzo:1]

De beste kruiden en specerijen

Guilt Free sauzen zijn gemaakt van de beste kruiden en specerijen en bevatten alleen van nature aanwezige suikers. En dat is uniek. Er worden geen suikervervangers of zoetstoffen zoals aspartaam of stevia gebruikt. Er kan worden gekozen uit vier varianten: Piri piri, Salsa tex-mex, Curry ketchup en Tomato ketchup. De sauzen zijn verkrijgbaar in flessen.

Guilt Free zero added sugar sauzen bieden hét alternatief voor de reguliere sauzen. Ze bieden de vrijheid om een bewuste keuze te maken die tegelijkertijd ook het lekkerst is. Guilt free.

Altijd op de hoogte blijven?