Verstegen introduceert de Bewuste BBQ

28 maart 2018

Barbecueën wordt een healthy pleasure met Verstegen. Want de kruiden- en sauzenspecialist komt dit seizoen met een compleet en verantwoord BBQ-assortiment. Van Pure producten tot sauzen zonder toegevoegde suikers.

Met het verantwoord bbq-assortiment ondersteunt Verstegen versspecialisten hun klanten te verrassen met geweldige smaken en een Bewuste BBQ te organiseren: een bbq om onbezorgd van te genieten.

De bewuste consument

Het assortiment voor de Bewuste BBQ sluit naadloos aan op de trend van de bewuste consument, volgens de kruidenspecialist. Zo kan er moeiteloos worden ingespeeld op steeds gezondere en verantwoorde voeding, zélfs tijdens de bqq. attachment-001_food-image-1171807

Het BBQ-assortiment van Verstegen omvat een compleet pakket, van een fosfaatvrije alles-in-één mix voor BBQ-worsten tot intense smaakbelevingen die slagers creëren met Rich Taste Marinades. Of World Grill marinades om werelds mee te variëren. De marinades worden aangevuld met sauzen, die eveneens bij verantwoord bbq’en horen: Guilt Free sauzen zónder toegevoegde suikers of zoetstoffen, maar mét een geweldige smaak. Veel producten dragen het Pure Label. Producten met dit label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout.

Fosfaatvrije alles-in-één mix voor barbecueworst

Volgens Verstegen mag dit barbecueseizoen de barbecueworst niet ontbreken. Daarom heeft de leverancier eveneens een complete en verantwoorde mix voor barbecueworst samengesteld. De alles-in-één mix combineert gemak met pure, verantwoorde ingrediënten. De mix bevat al binding, waardoor die niet meer apart hoeft te worden toegevoegd. Bovendien is de mix fosfaatvrij waardoor deze onder het Pure Label valt en dus geen declarabele allergenen bevat. De alles-in-één-mix voor barbecueworst heeft een basissmaak waaraan een eigen smaaktwist kan worden gegeven.

Lees ook: BBQ trend: Nederlander experimenteert erop los

 

Altijd op de hoogte blijven?