Vers Inspiratie Platform krijgt tweede editie

VIP

De tweede editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) vindt plaats op 7 en 8 maart. Honderden versondernemers uit verschillende versbranches zullen elkaar ontmoeten op het VIP 2016 in De Loods in Nijkerk. Deze tweede editie staat volledig in het teken van ‘De smaak van morgen’.

Tijdens het VIP 2016 komen ondernemers vanuit vis, vlees, wild en gevogelte, AGF, brood en kaas samen op één evenement. Door alle branches voldoende te vertegenwoordigen in demonstraties en masterclasses, ontstaat er een mix waarin kennisoverdracht tussen de versgroepen wordt gestimuleerd. Zo vinden er bijvoorbeeld ook op de eerste dag activiteiten van de Vispiratiedagen plaats en zijn de Keurslagers tijdens het VIP uitgenodigd op het Keurslagerpaviljoen.

Het VIP 2016 draait om het thema ‘Beleef de smaak van morgen’. Versondernemers hebben namelijk alles in huis om krachtig en als trendsetter de toekomst in te gaan, maar waar zit hem dat precies in? Door middel van presentaties, demonstraties en korte masterclasses worden versondernemers geïnspireerd om hiermee aan de slag te gaan.

Opzet en programma

Ook dit jaar kunnen de gasten (bezoekers) weer rekenen op een complete VIP behandeling en een gevarieerd dagvullend programma waarbij kwaliteit en originaliteit centraal staan. Nieuw deze editie is de gezamenlijke insteek, waarbij iedereen tegelijk binnenkomt. Er is een plenair programma met diverse sprekers. Na een lunch volgt het middagprogramma met diverse masterclasses. Dit zijn korte sessies met uiteenlopende onderdelen waar vrijblijvend bij aangesloten kan worden. Verder zullen er ruim 100 deelnemers (exposanten), zowel binnen al buiten, klaarstaan om hun noviteiten te presenteren. De dag wordt dan afgesloten met een gezamenlijke ‘aangeklede’ netwerkborrel.

Toegang

De toegangskaarten voor VIP 2016 (ter waarde van € 100 p.p.) worden verstrekt door de deelnemers (exposanten) of zijn los te koop. Beide VIP-dagen starten om 10.00 uur en eindigen omstreeks 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.versinspiratieplatform.nl.

Lees ook
Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Versspecialisten kunnen vanaf 18 oktober verschillende gratis workshops, masterclasses en coaching sessies volgen bij Google. Deze worden aangeboden in samenwerking van met brancheorganisaties VBW, VNV, ADN, NBOV en KNS.

Geld Verdienen aan overtollig voedsel

Geld Verdienen aan overtollig voedsel

De anti-verspillingsapp Too Good To Go wordt onder versondernemers steeds populairder. Zowel slagers als bakkers en visspecialisten raken hun overgebleven verse spullen voor een zacht prijsje kwijt aan de consumenten die bij de app zijn aangesloten. De zogeheten ‘Magic boxen’ vinden gretig aftrek. “Het is een win-win situatie,” klinkt het onder de...

Theatermaker Peergroup presenteert Slachtvisite

Theatermaker Peergroup presenteert Slachtvisite

De voorstelling is een combinatie van projecties, filmbeelden en een slager die een varken uitbeent. Met de voorstelling willen de makers het verhaal van de voedselindustrie schetsen.