Verbufa breidt verkoopteam Nederland uit

Verbufa

Maartje Keller is in februari in dienst getreden bij Verbufa. Zij vervult binnen de organisatie de rol van accountmanager.

Keller heeft meer dan dertig jaar ervaring in de vlees- en voedingsmiddelenbranche en is sterk in het ontwikkelen van creatieve concepten voor de eindgebruiker en denkt mee in oplossingen bij productieprocessen. Eerder werkte zij onder andere voor Epos Kruiden en Specerijen.

Expertise sales team

Keller richt haar kennis richten op de vlees-, vegetarische en kip sector, (kant-en-klare) maaltijden en babyvoeding. Ook zal zij een aantal ambachtelijke klanten overnemen van Pascal Derksen, die Verbufa per februari heeft verlaten.

Laurien Flohil blijft haar expertise inzetten op brood & banket, kaas, zuivel, AGF, soep, salades en sauzen. Ronald zal naast de keyaccounts in vlees, snacks, petfood, vis en non-food het verkoopteam aansturen.

 
Lees ook
‘Het werk in de slagerswereld verandert’

‘Het werk in de slagerswereld verandert’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Anthonie Breugem van Bosgraaf Food & Hygiënetechniek.

‘Food is een degelijke sector’

‘Food is een degelijke sector’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Stephen van Uhm van Van Uhm BV.

‘Techniek moet ons ambacht ondersteunen’

‘Techniek moet ons ambacht ondersteunen’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Thomas de With en De With Maaltijden.