Veiling deel inventaris van La Place

La Place

Het online veilinghuis BVA Auctions gaat de inventaris van diverse vestigingen van La Place via internet bij opbod verkopen.

De eerste van een reeks openbare veilingen start op donderdag 10 maart. Tijdens de veiling worden onder meer meubilair, apparatuur, displays en horecabenodigdheden verkocht. De veiling wordt per filiaal uitgevoerd. Als eerste zijn de kavels voor de verkoop van de La Place-vestigingen in Venlo, Eindhoven Woensel en Rotterdam Hoogvliet online.

Losse La Place-vestigingen en V&D-filialen

Later volgen ook nog Emmen, Roermond, Doetinchem en Zeist. Het betreft zowel uitverkoop van vestigingen in V&D als vestigingen die los gevestigd waren, maar die blijkbaar niet zijn meegenomen in de overname door Jumbo. BVA Auctions claimt maandelijks meer dan vijf miljoen online bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde bieders.

Lees ook
‘Nieuwe koers Let’s Meat & Go past bij ons’

‘Nieuwe koers Let’s Meat & Go past bij ons’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Annelies Stronkhorst van Slagerij Stronkhorst.

‘Elke dag voelt als een feestje’

‘Elke dag voelt als een feestje’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Eugène Wieland van Uw Slager Rosmalen.

Rechtsomkeert

Rechtsomkeert

Onlangs liep ik in een plaatselijke drogist van een landelijke keten. De borden bij de ingang schreeuwden mij al van verre toe dat ik minimaal de aanbiedingen mee moest nemen. Eenmaal binnen struikelde ik over de toiletrollen en schoonmaakmiddelen die midden in de gangpaden stonden opgestapeld.