Vegetarische recepten naar Henk Jan Ormel

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

DEN HAAG – De Partij voor de Dieren roept mensen op vegetarische recepten op te sturen voor CDA-kamerlid Henk Jan Ormel.

DEN HAAG – De Partij voor de Dieren roept mensen op vegetarische recepten op te sturen voor CDA-kamerlid Henk Jan Ormel.


Ormel eiste vorige week een verbod op het vegetarische kookboek van het Voedingscentrum. Ormel vindt dat het ministerie van LNV waar hetVoedingscentrum een deel van is, geen propaganda mag maken voor het niet-eten van vlees.


Webstrijd

Lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen, Natasja Oerlemans heeft nu een 'webstrijd' uitgeschreven ‘om het vleesgeworden cynisme van het CDA te doorbreken met lekkere hapjes’.


Vegetarische recepten kunnen worden ingestuurd via de website van de Partij voor de Dieren. De vijf meest originele inzendingen worden beloond met het meest omvangrijke vegetarische kookboek ooit: De Dikke Vegetariër van New York Times foodcolumnist Mark Bittman.


‘Het boek telt meer dan duizend pagina’s en tweeduizend vegetarische recepten en is nog steeds niet verboden’, aldus Oerlemans.

Lees ook:

CDA wil verbod op vegetarisch kookboek (22 april 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over vegetariërs


Altijd op de hoogte blijven?