Veertiende Gelderblomfiliaal geopend

12 juni 2015

Het veertiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice is begin juni geopend. Chris en Mieke Buitenweg namen vorig jaar al Slagerij Snel in Hoofddorp over, maar zijn onlangs met de Gelderblomformule begonnen.

Terwijl het voor andere detaillisten steeds moeilijker wordt om het hoofd boven water te houden, groeit het aantal filialen van Slagerij en Partyservice Gelderblom.

Slagersfamilie

De slagerij van Chris en Mieke Buitenweg telt in totaal dertien medewerkers. Doordeweeks werken er vier á vijf personen, in het weekend zijn dat er acht á negen. Drie van de vier studerende kinderen van Chris en Mieke werken als parttimer mee in de zaak. ‘We beginnen inmiddels al op een echt slagersfamilie te lijken’, glimlacht Mieke.

Juiste plek

Eigenlijk waren Chris en Mieke op zoek naar een kleine slagerij in de buurt van Nieuwegein, hun woonplaats. Franchisegever Jan Gelderblom had echter andere plannen met het stel. Hij vond Chris uitermate geschikt voor de slagerij in Hoofddorp. Hij was het tenslotte gewend om in een grote slagerij te werken.

Altijd op de hoogte blijven?