VAV*groep viert 40-jarig jubileum

5 oktober 2015 Vleesmagazine

Tijdens de najaarsbeurs op 2 en 3 november van de VAV*groep wordt dit jaar het veertigjarig jubileum gevierd. Het thema van de beurs is dan ook: ‘Al 40 jaar van alle markten thuis!’

Op maandag 2 en dinsdag 3 november zal in de Evenementenhal te Gorinchem een breed scala aan nieuwe producten en concepten gepresenteerd worden om de versspecialist te informeren en enthousiasmeren. Het thema van de beurs is: ‘Al 40 jaar van alle markten thuis!’. De VAV*groep wil tijdens deze beurs de bezoekers laten zien wat zij allemaal in huis heeft om de versspeciallist op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn. Traditioneel en modern gaan hand in hand. Vrij vertaald betekent dit traditionele producten, producten met een verhaal en bijzondere producten uit binnen- en buitenland. En dat allemaal gecombineerd of ondersteund met moderne middelen, zoals multimedia. Geïnspireerd door de Foodhallen in Amsterdam, Mercado da Ribeira in Lissabon en La Boqueria in Barcelona wil de VAV*groep het échte marktgevoel anno 2015 creëren. De beurs zal in het teken van beleving komen te staan.

Geschiedenis

VAV is ontstaan uit de samenvoeging van twee bedrijven: van Asten Vleeswaren uit Goirle en C.W. Verdaasdonk uit Breda. In 40 jaar tijd is er veel veranderd. Zo komen er in de loop der jaren verschillende groothandels bij de club, zoals Van den Berg vleeswaren uit Katwijk, Van Bezooijen B.V. uit Steenbergen en twee jaar geleden ook Arts Verswaren uit Heijen. In 2014 wordt er besloten om voor een nieuwe naam te gaan: de VAV*groep, met daaronder VAV divers, Arts divers en VDB divers.

Altijd op de hoogte blijven?