Vandaag is het de Dag van de Ondernemer

17 november 2017 Suzanne Dekker

Vandaag, vrijdag 17 november, is het de Dag van de Ondernemer. Tijdens deze dag, een initiatief van MKB-Nederland, worden ondernemers in het zonnetje gezet door vertegenwoordigers van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden en bewindspersonen.

VVD-kamerlid Dennis Wiersma brengt een werkbezoek aan Slagerij Van Es in Utrecht en staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken brengt een bezoek aan Slagerij Stronkhorst in Amstelveen.

Koningin Máxima bij Dag van de Ondernemer

Net als vorig jaar legt koningin Máxima op de Dag van de Ondernemer een werkbezoek af bij een mkb-onderneming. Dit jaar is dat het familiebedrijf Octatube in Delft. Vorig jaar was de Koningin te gast bij slagerij van Eijk uit Voorschoten.

De koningin doet dit in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Voorzitter Harold Goddijn van het Comité biedt tijdens het bezoek het jaarbericht 2017 van De Staat van het MKB aan, aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken. Voor de staatssecretaris markeert dit bezoek de start van haar rondgang langs het bedrijfsleven in alle Nederlandse regio’s.

   

Altijd op de hoogte blijven?