Van Uhm exclusief leverancier Variovac

attachment-001_rb-image-1700521

Van Uhm is vanaf 1 januari 2015 in Nederland exclusief dealer van Variovac-dieptrekmachines.

Variovac PS Systempack GmbH is een Duits bedrijf en is opgericht in 1970. Sinds 1996 produceert Variovac zijn eigen machines, waaronder de industriële dieptrekmachines type Optimus en Primus.

Ontwikkelen

De Variovac-machines staan bekend om hun ontwerp, kwaliteit en industriële bouwwijze. Variovac is continu bezig met het door ontwikkelen van haar machines en de daar bijbehorende technieken. De machines van Variovac zijn uitgerust met een touchscreen scherm.

Adviserende partner

Van Uhm is de adviserende partner voor de foodsector als het gaat om machines, service, materialen en kruiden- en specerijen. Voor zowel de retailer als de industrie biedt het bedrijf maatwerk op het snijvlak van bewerken, verwerken en verpakken.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Feestelijke opening pand MULTIVAC na makeover

Samen met medewerkers, de hoofdaannemer, architect, relaties, klanten en andere betrokkenen opende Tim Hage, directeur MULTIVAC Nederland, vrijdag 2 december 2022 het compleet verbouwde pand in Woerden.

Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Winteraanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op korte termijn een traysealer, dieptrekker, etiketteerder of portioneermachine nodig? MULTIVAC biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines te koop en te huur aan. Inclusief de nieuwste Smart Services icm IPC 06 besturing!

‘We zoeken altijd naar meer efficiency in het productieproces’

‘We zoeken altijd naar meer efficiency in het productieproces’

Het personeelstekort is ook in de vleesbranche een probleem. Machineleveranciers spelen eropin met ‘slimme machines’ en meer aandacht voor automatisering om de processen vloeiender te laten verlopen. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Stephen Van Uhm van Van Uhm .