Van Eerd (Jumbo) begint met Frits-Starter

Fritsvaneerd-272x174

Jumbo-directeur Frits van Eerd gaat startende ondernemers, talentvolle sporters en muzikanten helpen in een nieuw project.

De algemeen directeur van de supermarktketen doet dit onder de naam Frits-Starter. Met dit initiatief wil Van Eerd naar eigen zeggen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken helpen met het realiseren van hun ambities.

Panel oordeelt over plannen

Een panel o.l.v. de Jumbo-directeur gaat plannen van starters beoordelen en vervolgens bepalen of ze mee mogen doen met een pitch. Aan de hand van een presentatie zal uiteindelijk een keuze worden gemaakt welk project of initiatief door Van Eerd wordt geholpen. Deze hulp kan variëren van een financiële bijdrage, advies, coaching of een andere manier van ondersteuning.

Verjaardag Frits van Eerd

Belangstellenden kunnen zich vanaf 25 maart aanmelden via de website frits-starter.nl. De inzendingstermijn sluit op 1 oktober 2017. Aanleiding voor het initiatief is het 25-jarige jubileum van Van Eerd als topman van Jumbo en zijn vijftigste verjaardag.

Realiseren van dromen

Van Eerd: ‘Als rasechte ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om steun te krijgen van mensen die in je geloven. Dat is de reden dat ik heb besloten om ambitieuze ondernemers en talenten op weg te helpen in het realiseren van hun droom. Ik gun anderen ook het plezier dat ik altijd beleefd heb aan het ondernemerschap en mijn overige passies. Ik draag graag mijn kennis over.’ Eind 2017 maakt Frits van Eerd bekend welke projecten hij gaat ondersteunen.

fritsstarter-300x208
Lees ook
Jumbo introduceert weidevlees van ‘dubbeldoel-koeien’

Jumbo introduceert weidevlees van ‘dubbeldoel-koeien’

Supermarktketen Jumbo heeft de introductie van een assortiment rundvleesproducten aangekondigd, afkomstig van zogeheten weiderunderen.

Ook Jumbo stapt over op kip met Beter Leven-keurmerk

Ook Jumbo stapt over op kip met Beter Leven-keurmerk

Na Albert Heijn en Lidl stapt ook supermarktketen Jumbo over op kip met Beter Leven-keurmerk. Vanaf 2023 heeft alle kip in de schappen minimaal één ster Beter Leven. "De overgang naar het Beter Leven keurmerk voor ons volledige aanbod kip is voor ons een logische volgende stap", zegt Olaf de Boer, directeur Commercie Jumbo.

Fijnproevers brengt onbewerkte versproducten samen onder één label

Fijnproevers brengt onbewerkte versproducten samen onder één label

Jumbo voegt aan het begin van 2021 een nieuw premium assortiment met onder andere verse vlees- en visproducten toe aan haar aanbod. Onder de naam Jumbo Fijnproevers worden culinair hoogstaande producten aangeboden met een nog ruimere keuze aan onbewerkte versproducten, zoals een mooie bavette, een XL ribeye of een roodbaarsfilet.De eerste producten...