Van der Lee weg bij Vion

24 april 2014 AnneMieke Ravenshorst Marc van der Lee Foto Bert Jansen

Marc van der Lee, director Communications Vion Food, verlaat het concern. Zijn vertrek is het gevolg van een vernieuwde strategische invulling van de afdeling Communicatie, waarbij de externe communicatie wordt geoutsourced. Van der Lee werkt sinds 2001 bij Vion.

Naar aanleiding van wijzigingen in de structuur van Vion en een andere en vernieuwde strategische invulling van de afdeling Communicatie heeft de directie van Vion Food Group besloten de externe communicatie buiten het concern te plaatsen. Daardoor komt de positie van Marc van der Lee te vervallen. 'Van der Lee is sinds 2001 werkzaam voor de onderneming. De directie dankt hem voor zijn jarenlange betrokkenheid en uitstekende inzet voor Vion', laat het concern weten.

Vion

Vion is een internationaal opererend Nederlands foodbedrijf. Vion Food produceert en verwerkt hoogwaardige varkensvlees- en rundvleesproducten in Nederland en Duitsland. Het levert klantspecifieke producten en innovatieve concepten aan retail-, industriële- en foodserviceklanten in de thuismarkten Nederland, Duitsland en de rest van de wereld.

Vion Food realiseert met circa 13.000 medewerkers een omzet van € 6,5 miljard.

Het concern is niet beursgenoteerd en heeft één agrarische aandeelhouder, de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) met circa 16.000 leden.

Altijd op de hoogte blijven?