Vakbeurs Slavakto vindt voortaan elke twee jaar plaats

14 september 2023 Redactie Vleesmagazine

 

Dit jaar vindt voor de laatste keer de VAS-beurs plaats. Met het wegvallen van deze beurs wordt de Slavakto voortaan elke twee jaar georganiseerd in plaats van elke drie jaar. Dat maakt de organisatie van deze vakbeurs voor slagers bekend.

“Na de laatste editie van de VAS-beurs dit jaar, verdwijnt de enig overgebleven regionale slagersbeurs”, meldt de organisatie. “Daarom heeft het bestuur de frequentie van de Slavakto beurs aangepast. Dat betekent dat volgend jaar op maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2024 weer een Slavakto plaatsvindt. Zo wordt de frequentie aangepast naar eens in de twee jaar.” 

Oproep organisatie

De locatie is evenals de editie van 2022 de Werkspoorkathedraal in Utrecht. “Het bestuur streeft, net als iedere editie, ernaar om een aantrekkelijk programma aan activiteiten, workshops en seminars aan te bieden. Heb je als exposant of bezoekende slager suggesties of ideeën? Deel deze dan met de organisatie van Slavakto, via info@slavakto.nl.” 

VAS-beurs

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de dertigste – en laatste –editie van de VAS-beurs in volle gang. De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) bestaat vijftig jaar en viert dit jubileum tijdens de beurs, die op 25 en 26 september plaatsvindt in Food Center Amsterdam. “Het belooft een groots spektakel te worden,” zegt VAS-voorzitter John Bakker. “Tijdens de beurs gaan we ook nog ieder uur een dinerbon van 100 euro verloten onder de bezoekers. We hopen dat er nog lang gesproken gaat worden over deze beurs.” 

Slavakto

Slavakto is een vakbeurs voor de Nederlandse slagersbranche, dat slagers, vleesverwerkers, leveranciers en professionals uit de sector samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren en te verkennen. Slavakto wordt nu om de twee jaar georganiseerd en biedt een platform voor netwerken en inspiratie voor deelnemers in de slagersbranche. 

 

Altijd op de hoogte blijven?