Uw Slager ontwikkelt zich verder in 2016

19 januari 2016 Vleesmagazine

Uw Slager wil zich verder ontwikkelen in 2016. De franchiseformule streeft ernaar iedere ondernemer zo onderscheidend mogelijk te profileren. Middels gepersonaliseerde promotiematerialen is dit mogelijk. Het aanbod van gratis modules of persoonlijke keuzemogelijkheden wordt in 2016 vergroot. Zo kan ieder lid kosteloos zelf een keuze maken voor een reclamepakket of module die bij de ondernemer past.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van winkelformule Uw Slager zijn de plannen van 2016 gepresenteerd. In een volle zaal in bij KMI in Apeldoorn werden alle slagers bijgepraat.

Exclusieve samenwerking spaarsysteem Piggy

De leden van Uw Slager werden op de nieuwjaarsbijeenkomst op een nieuws spaarsysteem gewezen. Piggy heeft als doel om van een ambachtsconsument een trouwe consument te maken. Op dit moment is Piggy het grootste loyaliteitsplatform van Nederland waarbij met dezelfde kaart bij 600 verschillende winkels gespaard kan worden, zo ook bij Uw Slagers. Piggy is in staat het consumentengedrag in een fysieke winkels te meten, waardoor het de brug vormt tussen de offline en online wereld. Kennis over de klant, zijn koopgedrag en smaakvoorkeur wordt gegenereerd, waar de ondernemer continue op in kan spelen.

Vleeschhouwerij

Ook werd er op de bijeenkomst bekendgemaakt dat de Vleeschhouwerij een tweede vestiging krijgt. Deze sluit zich direct aan bij Uw Slager.

Altijd op de hoogte blijven?