Utrechtse politie krijgt pizzadoos

attachment-001_food-image-VLS4617I01

UTRECHT - De Utrechtse politie start dit jaar met een gezondheidscampagne onder de naam 'Zorg goed voor jezelf'. Bij de aftrap kregen de dienders een pizzadoos.

UTRECHT - De Utrechtse politie start dit jaar met een gezondheidscampagne onder de naam 'Zorg goed voor jezelf'. Bij de aftrap kregen de dienders een pizzadoos.


De pizzadoos verwijst met een knipoog naar gezonde voeding en is bedoeld om politie-agenten te laten nadenken over hun levensstijl.


Er zit dan ook geen echte pizza in, maar een papieren variant. Iedere punt is een bon goed voor een cursus of clinic in het kader van het fit- en gezondheidsprogramma.


Zo kunnen medewerkers op kosten van het korps stoppen met roken, deelnemen aan een workshop over gezonde voeding of meedoen aan de clinics hydrospinning en nordic walking.


Lees ook:

Dildo in worst voor smokkel naar Dubai (19 september 2007)

Canadezen vallen voor Porno Pizza (4 juli 2007)

Pizza: goed voor je cholesterol (3 mei 2007) 


Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over pizza

Heeft u zich al aangemeld voor ons vleescongres? Klik hier voor het programma en aanmelding

Lees ook
Workshop roken van vis en vlees in Spakenburg

Workshop roken van vis en vlees in Spakenburg

Gastropedia organiseert op 15 april een workshop vleesroken in Spakenburg. De workshop vindt plaats in de Botterwerg aan de Oude Schans 86 in Spakenburg.Koeling en diepvries werden na de oorlog uitgevonden, maar de behoefte om voedsel te bewaren in tijden van overvloed is er altijd al geweest. Het roken van vlees en vis als conserveringsmethode werd...

Conserveermiddel E203 wordt verboden, E200 en E292 blijven toegestaan

Conserveermiddel E203 wordt verboden, E200 en E292 blijven toegestaan

Het gebruik van het conserveermiddel calciumsorbaat (E203) is vanaf 12 augustus 2018 niet meer toegestaan in de Europese Unie. E 203 wordt gebruikt in onder meer vleeswaren. Sorbinezuur (E200), kaliumsorbaat (E202) blijven toegestaan. Dit meldt de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) op haar website.Bron: Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) De Europese...

Milde conservering maakt droge levensmiddelen veiliger

Milde conservering maakt droge levensmiddelen veiliger

Met een zojuist afgerond onderzoeksproject heeft TOP bv aangetoond dat milde conservering een goede methode is voor het ontsmetten van droge ingrediënten voor levensmiddelen. Technieken als pascalisatie (hoge druk) hebben grote voordelen ten opzichte van de gebruikelijke methoden om ziekteverwekkende bacteriën uit te schakelen.Bij samengestelde producten...