Uitbreiding The Black Fox in Nijmegen

6 oktober 2016

Restaurant, annex bar en slagerij The Black Fox in Nijmegen gaat nu al uitbreiden. Het pand ernaast wordt bij het restaurant getrokken en vanaf 1 november worden in de kelder workshops gehouden.

Het nieuwe concept met restaurant, bar en slagerij in één pand loopt heel goed. Eigenaar is Bas Hoebink, die nog twee andere horeca-gelegenheden in Nijmegen heeft, De Firma en Meesterproef in het voormalige Honig complex.

Vooral tussen 18.00 en 21.00 uur is het druk, dat zit het restaurant goed vol. Op het menu staan picanha, rumpsteaks en hamburgers van vlees van een slachter die zijn dieren rechtstreeks van de boer afneemt. Ook kun je grote stukken vlees bestellen en daar met meerdere personen van eten, zoals dry-aged tomahawk en porterhouse van ruim een kilo. Deze vleessoorten hangen ook in dry-aged kasten achterin het pand te rijpen. Kok Joshua Rahangmetan bestelt het vlees in samenspraak met de vleesleverancier.

Restaurant en bar zijn open van 10.00 tot 01.00 uur, dus ook overdag kan er gegeten en gedronken worden. Daar zou nog meer animo voor mogen komen.

Slager Piet van den Deijssel staat vier dagen in de slagerij tot 19.00 uur. Dan is de 'winkel' open voor klanten, maar ook gasten van het restaurant kunnen vlees meenemen voor thuis.

Altijd op de hoogte blijven?