Tramper Technology wint Oranje Handelsmissiepakket

12 november 2014 Maurits van Aalst Tramper gaat het pakket inzetten om de Noord-Amerikaanse markt te verkennen en betrouwbare partners voor een verdere samenwerking te zoeken. Foto: Tramper Technology

Tramper Technology heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst in één van de hangars op Schiphol uit handen van Harm Kreulen, directeur van KLM Nederland, een Oranje Handelsmissiepakket in ontvangst mogen nemen.

De prijs wordt uitgegeven door het Oranje Handelsmissiefonds, een samenwerking tussen KLM, ING, MKB Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, en biedt jaarlijks aan tien Nederlandse MKB-ondernemingen steun om hun internationale doelen te realiseren.

Zorgvuldige selectie

Voor deze tweede editie hadden 250 bedrijven zich ingeschreven en werden tien winnaars geselecteerd. Er is een zorgvuldige selectie gemaakt, waarbij werd gekeken naar ambitie, omzet, innovatiekracht en inspiratie voor andere ondernemers.

Noord-Amerikaanse markt

Het pakket bestaat uit een symbolische cheque ter waarde van circa €10.000 voor volledig begeleide en gefaciliteerde deelname aan een handelsmissie of internationale beurs. Tramper gaat het pakket inzetten om de Noord-Amerikaanse markt te verkennen en betrouwbare partners voor een verdere samenwerking te zoeken.

Verpakkingsmachines

Al meer dan 28 jaar ontwikkelt en produceert Tramper Technology verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende industrie.

Voor meer informatie: Trampertechnology.nl.

Altijd op de hoogte blijven?