Top 3 artikelen Vleesmagazine mei 2024

3 juni 2024 Chris Hoefsmit
Nog steeds geen nieuwe cao voor het slagersbedrijf, Slagerij Schipper en Delmo bouwen aan de slagerij van de toekomst, en de maaltijden van Slagerij Bakkertje. Wat waren de meest gelezen artikelen op Vleesmagazine van mei 2024? Dit is de top 3.

1. FNV wijst nieuw eindbod KNS af

De strubbelingen rondom de nieuwe cao voor het slagersbedrijf duren voort. Koninklijke Nederlandse Slagers meldt dat de leden van FNV tegen het verbeterde eindbod stemden. Daarmee wordt het ultimatum dat FNV eerder stelde weer van kracht.

Naar het artikel

2. Zo bouwen Slagerij Schipper en Delmo de slagerij van de toekomst

Wie zijn bedrijfsvoering efficiënter wil inrichten, komt al snel uit bij automatisering. Maar hoe bepaal je welke machine je nodig hebt? Slagers Piet en Gert-Jan Schipper laten zich bij deze keuze steevast bijstaan door Delmo. “Hun begeleiding maakt echt het verschil.”

Naar het artikel

3. De maaltijden van Slagerij Bakkertje

Net achter de dijk in Volendam bevindt zich in een klein hoekpandje de beste traiteur van Nederland: Slagerij Bakkertje. Dorpsgenoten lopen graag een blokje om voor de maaltijden en de Volendamse leverworst. “Mijn moeder begon met het maken van hachee, bami, nasi en macaroni en voor de erwtensoep en de andere maaltijden huurden we een kok in. Dat liep meteen goed”, vertelt slager Nico Runderkamp.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?