Slagerij H.H. Duijn heeft een uitgebreid BBQ-assortiment, met onder andere brochettes van biefstuk, kalf en lam, XXL hamburgers, lamb chops, en côte de boeuf.
Eindbod cao slagersbedrijf naar vakbonden, BBQ’en volgens Eric Duijn en altijd feest bij Keurslager Evert Tebak (winnaar spareribs Trophy). Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Vleesmagazine? Dit is de top drie van april 2024.
1. Eindbod cao slagersbedrijf naar vakbonden
Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) kondigde aan niet verder te onderhandelen over een nieuwe cao voor het slagersbedrijf en met een eindbod te komen. Op 27 maart stuurde KNS dit eindbod naar de vakbonden.
2. BBQ’en volgens Eric Duijn
Met bijna 35 jaar ervaring, een schuur vol verschillende BBQ’s en een uitgebreid BBQ-assortiment is slager Eric Duijn uit Santpoort-Noord met recht een BBQ-expert. Maar aan een standaard bereidingsadvies doet hij niet.
3. Altijd feest bij Keurslager Evert Tebak
Enthousiaste medewerkers, goede sfeer, vakmanschap, kwalitatief vlees en hart voor de klant. Dat is Keurslager Evert Tebak, de winnaar van de Spareribs Trophy 2024. Eigenaar Evert Tebak heeft een grote passie voor het vak. “Ik vind het vak nog steeds superleuk.”