The Roast Room opent nieuwe slagerij

2 december 2016

De slagerij van The Roast Room heeft sinds 5 december haar deuren geopend voor de consument. Hierdoor kunnen klanten ook thuis van het kwalitatief hoogwaardige vlees van het vleesrestaurant genieten. Met de opening van de nieuwe slagerij speelt The Roast Room in op de butcher-to-table trend.

Slagerij van The Roast Room

The Roast Room, in 2016 uitgeroepen tot beste vleesrestaurant van Nederland, is een unieke vleesbelevenis. Echte liefhebbers kunnen hier terecht voor de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. “De slagerij is een verlengstuk van de keuken, waarmee ik het ambacht wil laten zien. We willen het hele dier verwaarden”, aldus chef en eigenaar Michiel Deenik. Met The Roast Room wil Deenik de slager op een voetstuk zetten.

De Slager

De man achter de slagerij van The Roast Room is Pim Dijkstra. Als slager heeft hij alle titels die je behalen kunt. Bij zowel The Roast Room als de slagerij wordt goed vlees verkocht, zoals O’Sullivan dry aged-, Grainfed-, Wagyu-, Rubia- en Simmentaler rundvlees. Ook kunnen klanten bij elk stuk vlees een bereidingsadvies krijgen. Daarnaast heeft de slagerij diverse kruiden, sauzen en andere producten om het vlees te complimenteren.

Altijd op de hoogte blijven?