The Roast Room breidt uit met de opening van eigen slagerij
Restaurant The Roast Room serveert al geruime tijd kwalitatief hoogwaardig vlees uit eigen slagerij en op 5 december 2016 opent de slagerij van The Roast Room ook haar deuren voor de consument.
‘De slagerij is een verlengstuk van de keuken, waarmee ik het ambacht wil laten zien. We willen het hele dier verwaarden’, aldus chef en eigenaar Michiel Deenik. Met The Roast Room wil Deenik de slager op een voetstuk zetten. Vanaf 5 december zijn de deuren van de slagerij geopend voor de consument.
Slager
Pim Dijkstra is de man achter de slagerij van het restaurant. Naast vlees verkoopt de slagerij ook diverse kruiden, sauzen en andere producten om het vlees te complimenteren.
The Roast Room
The Roast Room werd in 2016 uitgeroepen tot beste vleesrestaurant van Nederland door Misset Horeca. Het restaurant bestaat uit een bar en rotisserie. De bar op de begane grond is een brasserie- style restaurant, geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op de eerste verdieping bevindt zich de rotisserie, een fine-dining restaurant geopend voor lunch en diner.

Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
‘Ondernemers die vooruit willen maken het verschil’
Weda in Naarden is sinds 1948 een belangrijke leverancier van weegschalen, kassasystemen en software. “We richten ons op bedrijven die met ons vooruit willen”, zegt managing director Rutger Gassner.
Recht op billijke ontslagvergoeding?
Veel werkgevers weten niet dat een werknemer na opzegging van de arbeidsovereenkomst met instemming van het UWV, de kantonrechter alsnog om een billijke vergoeding kan vragen.
Een bron van inspiratie
Binnen de vleesbranche is worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt een instituut. Niet alleen als vakman en expert op het gebied van productkeuring – laat hem een worst proeven en hij benoemt tot op de gram welke specerijen erin zitten – maar ook als een oneindige bron van kennis.