The Roast Room breidt uit met de opening van eigen slagerij

29 november 2016

Restaurant The Roast Room serveert al geruime tijd kwalitatief hoogwaardig vlees uit eigen slagerij en op 5 december 2016 opent de slagerij van The Roast Room ook haar deuren voor de consument.

‘De slagerij is een verlengstuk van de keuken, waarmee ik het ambacht wil laten zien. We willen het hele dier verwaarden’, aldus chef en eigenaar Michiel Deenik. Met The Roast Room wil Deenik de slager op een voetstuk zetten. Vanaf 5 december zijn de deuren van de slagerij geopend voor de consument.

Slager

Pim Dijkstra is de man achter de slagerij van het restaurant. Naast vlees verkoopt de slagerij ook diverse kruiden, sauzen en andere producten om het vlees te complimenteren.

The Roast Room

The Roast Room werd in 2016 uitgeroepen tot beste vleesrestaurant van Nederland door Misset Horeca. Het restaurant bestaat uit een bar en rotisserie. De bar op de begane grond is een brasserie- style restaurant, geopend voor ontbijt, lunch en diner. Op de eerste verdieping bevindt zich de rotisserie, een fine-dining restaurant geopend voor lunch en diner.

THE-ROAST-ROOM-4-263x300

Altijd op de hoogte blijven?