Ter Groene Poorte start met nieuw label FOOD ACADEMY

2 maart 2023 Redactie Food

Op woensdag 1 maart 2023 is in de voedingsschool Ter Groene Poorte de nieuwe FOOD ACADEMY van start gegaan. Met FOOD ACADEMY gaat Ter Groene Poorte opleidingen en masterclasses organiseren die zich specifiek richten op een geïnteresseerd (vak)publiek en foodies die willen bijblijven met trends die vandaag spelen. Ook bedrijven die specifieke opleidingen op maat willen organiseren kunnen hier terecht.

Iris Cornette, algemeen directeur van Ter Groene Poorte: “De kruisbestuiving tussen de verschillende opleidingen zorgt voor een unieke sfeer en ontwikkeling, die je enkel bij Ter Groene Poorte vindt. Van startende leerlingen in de eerste graad tot volwassen jongeren na één of meerdere specialisatiejaren. We zorgen ervoor dat je met creativiteit, vakkennis en passie gevormd wordt tot een persoonlijkheid die als vakman én als mens goed in het leven staat.”

“Ter Groene Poorte bepaalt mee wat er op het bord komt. Gisteren, vandaag, maar ook morgen. Getuige zijn de vele oud-leerlingenbordjes aan menig gevel in Vlaanderen, Nederland, maar zelfs daarbuiten. Als toonaangevende voedingsschool trekken we resoluut de kaart van innovatie. Met een schitterend, gespecialiseerd team hebben we alle kennis in huis om onze school verder uit te bouwen tot hét kenniscentrum rond voeding in Vlaanderen. FOOD ACADEMY past perfect in onze visie van ‘hier leert ons land wat lekker is’.”

Altijd op de hoogte blijven?