Teppanyaki van Verstegen

attachment-001_food-image-VLS10337I01

Verstegen Spices & Sauces heeft het Teppanyaki-concept op de markt gebracht

Verstegen Spices & Sauces heeft het Teppanyaki-concept op de markt gebracht. Teppanyaki betekent grillen op de bakplaat. Het gaat om exclusieve Japanse gerechten, die snel te maken zijn.

 

Receptenboek

In een receptenboek heeft Verstegen een aantal ideeën gebundeld, waarmee bijzonder gerechten gebundeld zijn met een brede basis aan vleessoorten van kalkoen, lam, eendenborst, rund, varken, kip en zelfs krokodillenvlees. Maar ook vis en groenten kunnen als basis dienen.

Verstegen heeft daarvoor een aantal marinades, kruidenmixen en specerijen ontwikkeld of afgestemd.

 

Voor meer informatie: 010 - 24 55 100, www.verstegen.nl.  

 

Meer over
Lees ook
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

De ambulante handel heeft een enorme stap gemaakt op het gebied van ‘schaarse vergunningen’. Voorzitter Henk Achterhuis van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) heeft een onderzoeksrapport overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer.Verschillende ambulante handelaren, waaronder bakkers, slagers en visspecialisten, hebben de geldigheidsduur...

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets, onderdeel van DCA Groep, is vanaf 14 oktober 2019 begonnen met de wekelijkse DCA-notering prijsmutaties varkensvleesonderdelen. Dit zijn de gemiddelde slachterij/grossier prijsmutaties voor de lopende week ten opzichte van die van de week daarvoor.Het gaat bij de noteringen om: Karkas, Buiken, Hammen, Spek, Ribben, Wangen, Nekken met been,...