Tehabo Techniek komt met etiketteerhulp voor conische verpakkingen

SONY DSC

Handmatig een conische emmer voorzien van een relatief groot etiket is niet zo eenvoudig. Daar waar inzet van een automatische machine niet economisch is vanwege de aantallen, kan Tehabo Techniek uit Apeldoorn een etiketteerhulp leveren.

Er wordt gebruikgemaakt van een standaard etiketteermachine 140 of 230 mm breed. Naar wens kan indien mogelijk ook de reeds bij u aanwezige etiketteerunit worden ingezet. Een speciaal aangedreven snarenvacuümkop zorgt er voor dat het grote etiket tot wel 380 mm lang in de wacht hangt. Middels de instelbare tafel kunnen de emmers of blikken met de hand tegen de snaren gedrukt worden. Het etiket zit op deze manier altijd gelijkmatig op de ondergrond.

Juiste positie

Zodra emmer of blik wordt afgenomen, zal het volgende etiket op de snaren geschoven worden en stopt in de juiste positie. Ronde, ovale, conische of rechte verpakkingen zijn dus allemaal correct te voorzien van zeer grote etiketten.

Meer informatie

Tehabo Techniek is bereikbaar via telefoonnummer (055) 533 23 22 en e-mailadres info@tehabo.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website Tehabo.nl.

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Packaging Innovations ‘pakt door’ richting de toekomst

Packaging Innovations ‘pakt door’ richting de toekomst

Packaging Innovations is terug: 17 en 18 november 2021 stond Taets in Zaandam in het teken van (consumenten)verpakkingen. Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Marcom en Content bij Easyfairs: “We hebben als organisatie echt enorm genoten bij het zien van de gesprekken die onze exposanten, partners en bezoekers met elkaar hadden. Daarnaast waren wij...

‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen

‘Lekker gewerkt, Campina’ | Duurzaam lijken, zodat je niet duurzaam hoeft te doen

Verpakkingen verduurzamen in rap tempo. Als je niet verduurzaamt, verlies je het van de “groene” verpakking van de concurrent in het schap. Maar écht verduurzamen is vaak lastig en nog vaker duur. Dus dan doen we toch gewoon alsof?