Tehabo Techniek komt met etiketteerhulp voor conische verpakkingen

SONY DSC

Handmatig een conische emmer voorzien van een relatief groot etiket is niet zo eenvoudig. Daar waar inzet van een automatische machine niet economisch is vanwege de aantallen, kan Tehabo Techniek uit Apeldoorn een etiketteerhulp leveren.

Er wordt gebruikgemaakt van een standaard etiketteermachine 140 of 230 mm breed. Naar wens kan indien mogelijk ook de reeds bij u aanwezige etiketteerunit worden ingezet. Een speciaal aangedreven snarenvacuümkop zorgt er voor dat het grote etiket tot wel 380 mm lang in de wacht hangt. Middels de instelbare tafel kunnen de emmers of blikken met de hand tegen de snaren gedrukt worden. Het etiket zit op deze manier altijd gelijkmatig op de ondergrond.

Juiste positie

Zodra emmer of blik wordt afgenomen, zal het volgende etiket op de snaren geschoven worden en stopt in de juiste positie. Ronde, ovale, conische of rechte verpakkingen zijn dus allemaal correct te voorzien van zeer grote etiketten.

Meer informatie

Tehabo Techniek is bereikbaar via telefoonnummer (055) 533 23 22 en e-mailadres info@tehabo.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website Tehabo.nl.

Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

‘Ook bij disposables zie je de verschuiving van plastic naar karton’

‘Ook bij disposables zie je de verschuiving van plastic naar karton’

Voorverpakken en gepersonaliseerd verpakken zijn in opkomst in de vleesbranche. Daarnaast is de aandacht voor duurzaamheid onverminderd hoog. Ook voor speciale feestdagen worden steeds innovatievere oplossingen gevonden om de klant maatwerk te kunnen bieden. Een skinpack hoort hier steeds vaker bij. Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Wouter...

‘Iedereen wil iets doen tegen de grote hoop plastic’

‘Iedereen wil iets doen tegen de grote hoop plastic’

Voorverpakken en gepersonaliseerd verpakken zijn in opkomst in de vleesbranche. Daarnaast is de aandacht voor duurzaamheid onverminderd hoog. Ook voor speciale feestdagen worden steeds innovatievere oplossingen gevonden om de klant maatwerk te kunnen bieden. Een skinpack hoort hier steeds vaker bij. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Joop...