Tavola biedt voeding te kust en te keur – fotoverslag

DSCN1588

De enorme foodbeurs Tavola in het Belgische Kortrijk biedt fijne en verse voeding te kust en te keur. De vakbeurs duurt nog tot en met 15 maart. Ruim 400 exposanten tonen er hun producten en innovaties. Vleesmagazine nam er alvast een kijkje.

De Tavola vindt elk twee jaar plaats in de Xpo te Kortrijk plaats. Ditmaal worden 17.000 professionals uit de retail, groothandel, speciaalzaken en cateringorganisaties uit meer dan 30 landen verwacht.

In het aprilnummer van Vleesmagazine volgt een uitgebreid fotoverslag. Alvast een voorproefje.

Lees ook
Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Slagers kunnen zich inschrijven voor de vakwedstrijden van Slavakto 2022

Op 4 en 5 oktober komt de slagersbranche weer samen voor de Slavakto. De vakwedstrijden zijn een belangrijk onderdeel van deze slagersvakbeurs. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de editie van 2023.

IFFA 2022: Euforische stemming en innovatieve hoogstandjes

IFFA 2022: Euforische stemming en innovatieve hoogstandjes

Ongeveer 50.000 bezoekers uit 129 landen reisden tussen 14 en 19 mei naar Frankfurt voor IFFA 2022, de grootste internationale vakbeurs voor vleesverwerking en alternatieve proteïnen. De organisatie en de exposanten blikken terug op een succesvolle editie. “Het was ongekend.”

Vion blikt terug op succesvolle editie PLMA

Vion blikt terug op succesvolle editie PLMA

Vion Food Group was een van de exposanten tijdens PLMA 2022, de private label vakbeurs georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association. Duurzaamheid, gezondheid, convenience en creativiteit voerden de boventoon.