Tapasandwich

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

Aafke Laumen weet de klanten aan zich te binden door voortdurend klaar te staan met haar tips en ideeën. De slagerij hebben de Laumens afgestoten. Ze leggen zich nu toe op de catering en hun kookstudio.

 

Grondstoffen:Casinobrood

Gehakt

Gebakken champignons

Hulpstoffen:Vleugje knoflookpoeder

15 gram rode pesto

15 gram Willy Pilz (Raps)

French Garden Dressing (Verstegen)

Bereiding:Vermeng mager gehakt met de rode pesto, ragfijn gesneden champignons en de Willy Pilz. Voeg knoflook toe naar smaak. Ontdoe het gesneden casinobrood van de korsten. Beleg een snee met een dikke laag gehakt en dek hem af met een tweede snee brood. Druk de helften goed op elkaar en snijd de sandwich in driehoekjes. Maak een papje van: 40% vloeibaar eiwit en eigeel, 40% water met aangemaakte bloem en 20% French Garden dressing. Dompel daar de driehoekjes in en haal ze door fijn paneermeel. Laat ze een half uurtje rusten en frituur ze daarna goudbruin op 170-180° Celsius gedurende drie tot vier minuten.

 

 

Traiteur, kookstudio Laumen is gevestigd aan de Rijksweg in Velden. Laumen heeft zich toegelegd op cateringactiviteiten en een kookstudio waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Een zelfbedachte lekkernij is de tapasandwich. Ze worden voor € 15,- per kilo met een marge van circa tachtig procent verkocht.

 

Lees ook
Cristine Rutten wint Haagse Gehaktbal Kampioenschap

Cristine Rutten wint Haagse Gehaktbal Kampioenschap

Cristine Rutten is de winnaar van het Haagse Gehaktbal Kampioenschap. Zij won de competitie voor Hagenaars op 2 december in Restaurant Bolyari in Den Haag.Restaurant Bolyari aan de Raamstraat 11 organiseert geregeld eetevenementen. Het Haagse Gehaktbal Kampioenschap is een klassieker aan het worden. Lekkerste Haagse bal Tijdens een gezellige borrelavond...

Hartmann Fleischwaren treedt toe tot Group of Butchers

Hartmann Fleischwaren treedt toe tot Group of Butchers

Group of Butchers en Hartmann Fleischwaren GmbH hebben op 1 oktober 2018  een koopovereenkomst getekend, waardoor het Duitse bedrijf na anti-kartelgoedkeuring onderdeel is van Group of Butchers.Met deze eerste stap in de Duitse markt versterkt Group of Butchers, dat twee maanden geleden nog Koetsier Vleeswaren als onderdeel mocht verwelkomen, zijn positie...

Tien finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2018 bekendgemaakt

Tien finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2018 bekendgemaakt

De KNS heeft de namen van de tien finalisten van de editie 2018 van de verkiezing Lekkerste Bal Gehakt bekendgemaakt. Één van deze tien genomineerden wordt op dinsdag 6 november tot winnaar uitgeroepen.De keuring voor de Lekkerste Bal Gehakt was ook dit jaar weer een behoorlijke uitdaging voor de jury. De jury, die bestond uit de winnaar van 2017 Marco...