SVO vakopleiding food vindt onderkomen bij Capway Systems

attachment-001_food-image-1608321

De directies van SVO vakopleiding food en Capway Systems Netherlands bv hebben een langdurige samenwerking aan te gaan ten behoeve van de huisvesting van SVO. De huidige kantoorvleugel in het Capway-bedrijfspand in Houten wordt vanaf eind 2014 gefaseerd in gebruik genomen door SVO-medewerkers.

Capway realiseert ten behoeve van zijn eigen (kantoor)medewerkers nieuwe kantoorruimtes in een ander gedeelte van het bedrijfsgebouw. Het pand aan de Sleepboot 2 biedt hiervoor nog volop mogelijkheden. 'De directies van SVO en Capway zijn ervan overtuigd dat deze stap een zeer belangrijke bijdrage betekent aan de versterking van de activiteiten van beide bedrijven', stellen SVO en Capway gezamenlijk.

Vakmensen

SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven, waaronder restaurants, fastfoodketens, cafetaria's en andere fastservicebedrijven. SVO biedt mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, voor functies van medewerker tot manager, en een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. 'Goed opgeleide medewerkers bepalen het succes van een foodbedrijf, deze vakmensen maken uiteindelijk het verschil. En SVO helpt hen dat verschil te maken', aldus SVO (Svo.nl).

Productielijnen

Capway (Capway.nl) is met bijna 90 jaar ervaring marktleider op het gebied van 'bakery automation & product handling'. Het bedrijf biedt een totaalconcept in de industriële productie van broodproducten. Capway ontwerpt, fabriceert en monteert wereldwijd apparatuur en transportinstallaties voor industriële bakkerijen. 'Bij vele klanten van Capway draaien productielijnen die ruim dertig jaar in bedrijf zijn. De lijnen zijn kwalitatief zeer solide', aldus Capway.

Lees ook
Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...