Super snelle pasta met rauwe ham, rucola, nootjes en groene kruiden crème fraiche

13 augustus 2012 Vivie Brandligt

 Ingrediënten voor 2 personen:
200 gram verse pasta
100 gram rauwe ham in brede reepjes gesneden
1 bakje cherry tomaatjes door midden gesneden
2 eetlepels zwarte olijven
klein handje rucola
2 eetlepels crème fraiche
1 eetlepel gehakte bieslook,peterselie, en kervel met elkaar vermengd
zout en peper

Werkwijze:
Kook de pasta af in ruim water, zoals op de verpakking word aangegeven. Giet de gekookte pasta op een zeef en weer terug in de pan. Meng nu met uitzondering van de rucola de overige ingrediënten door de pasta, en roer als laatste de rucola erdoorheen. Breng alles op smaak en smullen maar.

Tip: Smakelijk met een glas Prosecco en gegrild Ciabatta of Focaccia brood.

Altijd op de hoogte blijven?